TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-01-29)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-01-29)


Trokšite pasidalinti savo idėjomis su aplinkiniais, tačiau planetos pataria neskubėti. Leiskite mintims subręsti ir ieškokite naujų įkvėpimo šaltinių. Visada galėsite pasidžiaugti savo pasiekimais vėliau, kai jau turėsite realų pagrindą po kojomis!



Dar visai neseniai jūsų pečius buvo užgulusi didelė našta, tačiau šiandien žmonės noriai atskubės jums į pagalbą. Nesidrovėkite dalintis atsakomybe – taip tikrai neparodysite savo neprofesionalumo! Aiškiai išsakykite aplinkiniams savo lūkesčius ir nuoširdžiai priimkite siūlomą pagalbą. Bendradarbiaukite ir greičiau priartėsite prie savo svajonių.

 



Panašu, jog šiandien gyvenimas pateiks jums ne vieną profesinį iššūkį, tad turėsite kaip reikiant pasiraitoti rankoves ir pasitelkti visą savo išmonę, kad pakreiptumėte įvykius jums reikiama linkme. Pasistenkite nepasimesti smulkmenose ir susikaupkite vienam dideliam projektui. Dabar svarbiausia ne kiekybė, o kokybė!



Šiandien būsite pasinėrę į savo vidinį pasaulį. Trokšite jaustis saugūs ir nepažeidžiami, tad vertinsite viską, kas netrikdys jūsų komforto. Svajokite, medituokite, mąstykite – tebūnie tai jūsų ramybės diena!



Puiki praktinė nuojauta šiandien padės jums imtis naujos pelningos veiklos. Labai tikėtina, jog ši galimybė pasieks jus per artimą bičiulį. Galbūt būtent jis pasiūlys jums papildomą darbą, kuris padės subalansuoti savo biudžetą. Kad ir koks viliojantis būtų pasiūlymas, neskubėkite apsispręsti. Atidžiai įvertinkite visus „už“ ir „prieš“ ir leiksite keletą dienų mintims susigulėti.



Šiandien būsite sumišę dėl savo jausmų ir tam, kad išsiaiškintumėte, ką visa tai reiškia, negalite paprasčiausiai atsiriboti nuo aplinkinio pasaulio. Vertindami pastaruosius įvykius, pasistenkite atsikratyti perdėtos kritikos. Dabar svarbiausia žvelgti į viską atvirai ir nebijoti pripažinti savo klaidų!



Šiandien jūsų akyse spindi paslaptingi žiburiukai ir jūs trokštate, kad aplinkiniai tai pamatytų! Avisata apgaubs jus palaimingu švytėjimu, tad visur, kur tik nueisite, skleisite optimizmą ir puikią nuotaiką. Atvirai kalbėkite apie savo svajones ir labai tikėtina, kad aplinkiniai bus pasiruošę jums padėti jas įgyvendinti.



Šiandien jums seksis visose gyvenimo srityse. Turėsite puikią galimybę pademonstruoti savo talentus ir pelnyti aplinkinių pripažinimą. Pasinaudokite puikia proga prasiskinti kelią į sėkmę!



Šiandien jus užvaldys meilės nostalgija, nesvarbu, ar gyventumėte poroje, ar būtumėte vieniši. Kaip bebūtų, pasistenkite nepasiduoti liūdesiui ir pagalvokite, kas galėtų jus pradžiuginti. Prisiminkite mėgstamas vietas ir mylimus žmones!



Išlaisvinkite savo kūrybiškumą: pieškite, grokite, dainuokite, išreikškite užplūdusią nuotaiką savo garderobu! Tinka viskas, kas jus įkvepia, tačiau pirmiausia derėtų tvirtai apsispręsti, kokius avo talentus norite parodyti pasauliui, o kuriuos kol kas pasilaikyti tik sau. 



Puikiai žinote, ką turite daryti, ir nė neketinate leisti, kad kas nors jums patarinėtų. Kaip bebūtų, pasidalinti savo idėjomis su platesne auditorija dabar būtų ne pro šalį. Išgirsite ne tik daugybę dėmesio vertų idėjų, bet ir gausite dozę konstruktyvios kritikos, kuri padės patobulinti planus ir pasiekti geresnių rezultatų.



Mylite žmones ir jiems tai patinka, tačiau šiandien vertėtų labiau susikoncentruoti į save. Rūpindamiesi savimi imsite tobulėti dvasiškai. Stenkitės kuo harmoningiau sugyventi su savo kūnu ir emocijomis, paklauskite savęs, ko reikia, kad jaustumėtės saugūs ir patenkinti. Kai turėsite atsakymą, atkakliai to siekite. 


admin · 2019-01-29 02:00 · 690 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt