Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 6 vienetai kiaušinių
60 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
3 šaukštai pieno
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 pundelis petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 pundelis žalumynų (laiškiniai svogūnai, gražgarstės, sultenės)
Įdarui:
250 gramų grietinėlės sūrio
240 gramų silkių filė (naudojome ZIGMO klasikinę aliejuje)
1 pundelis petražolių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakite su pienu, trupučiu druskos ir pipirų. Įmaišykite į plakinį kietąjį sūrį, sukapotas petražoles.
2.
Įkaitinkite keptuvėje trečdalį aliejaus, įpilkite trečdalį plakinio. Kepkite, kol sutvirtės, tada apverskite ir dar truputį pakepkite. Perkelkite omletą į lėkštę. Tą patį padarykite su likusiu aliejumi ir plakiniu.
3.
Grietinėlės sūrį užtepkite ant omletų. Ant kiekvieno aptepto omleto krašto uždėkite po 1-0,5 silkių filė ir suvyniokite lyg vyniotinius, tada supjaustykite juos maždaug 3 cm storio griežinėliais. Ragaukite su žalumynais.