TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-01-28)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-01-28)


Jeigu pastaruoju metu jums trūksta kūrybinio įkvėpimo, neliūdėkite, tai ne priežastis mestis pradėtą darbą. Jau visai netrukus situacija turėtų pasikeisti, tad kol kas neskubėkite keisti planų. Leiskite idėjoms galvoje susigulėti ir stebėkite kaip keičiasi aplinkybės. Kantrybė padės pasiekti taip trokštamus tikslus!



Aplinkiniai veršis jums padėti, nepaisant to, kad jūs neprašėte jokios pagalbos. Iš pradžių toks elgesys gali siutinti, tačiau pasistenkite nebūti šiurkštūs! Niekada negali žinoti, kada jums iš tiesų prireiks sąjungininkų!



Nepaisant gana permainingos savo nuotaikos, sugebėsite nepasimesti smulkmenose ir sklandžiai atlikti jums pavestas užduotis. Pasistenkite nepalikti neatsakytų klausimų ir neišspręstų problemų. Net jeigu šiandien jaučiatės pavargę,  rytoj džiaugsitės, kad neatidėjote visko kitai dienai. 



Šiandien jus apims svajinga nuotaika. Jausitės taip, lyg netrukus visi sudėtingi darbai baigsis ir jūs galėsite ramiai išvykti atostogų į išsvajotą šalį. Ką gi, tikėkimės, kad aplinkiniai nieko neklausinės ir paprasčiausiai leis jums atsipalaiduoti.



Priimdami sprendimus, vadovaukitės nuojauta. Jeigu ji kužda, kad pasieksite daugiau elgdamiesi ramiai ir nuosekliai – neskubėkite. Jeigu manote, kad iki svajonės betrūksta vieno ryžtingo šuolio, tuomet įsibėgėkite ir pirmyn!



Planetos šiandien pakurstys jūsų emocionalumą, tad kalbėdami apie jausmus, pasistenkite nedaryti drastiškų prielaidų ir neskubėkite nieko kaltinti. Kartą ištarto žodžio taip lengvai nebesusigrąžinsite! Venkite dramų ir diena praeis be didesnių rūpesčių.



Šiandien jausite nepaaiškinamą jaudulį ir entuziazmą. Užuot leidęsi gniuždomi įvairių kliūčių, kur tik pažvelgsite, visur matysite neišmatuojamas galimybes. Visiškai nesijaudinsite, kad prieš akis – ilgas darbų sąrašas, o kūrybiškai vizualizuosite savo tikslus ir taip akimirksniu juos pasieksite. Būkite atidūs smulkmenos ir viskas klostysis kaip per sviestą!



Šiandien galvosite tik apie nepasiekiamus dalykus, o tai tikrai nepakels jums nuotaikos. Pasistenkite į gyvenimą žvelgti optimistiškiau. Nebijokite svajoti ir kurti planus. Juk ateitis – jūsų rankose!



Iš prigimties neesate linkę žvalgytis į praeitį, tačiau šiandien leisitės senus, net vaikystę siekiančius, prisiminimus.  Trokšite kuo greičiau susidoroti su jus slegiančia įtampa ir kaip įmanydami ieškosite naujų būdų praskaidrinti sau dieną. Kaip bebūtų, neskubėkite ir  neužmirškite svarbiausių įsipareigojimų!



Jaučiate, kad gyvenime atėjo metas šį tą pakeisti, tačiau kol kas nenumanote, kas tai galėtų būti? Pabandykite pažvelgti į kasdienybę iš šalies. Įvertinkite stipriąsias ir silpnąsias savo puses, pasiekimus bei nesėkmes. Mąstykite netradiciškai ir prieš jūsų akis atsivers dar neregėti saviraiškos plotai! 



Šiandien derėtų susimąstyti, ar ne per daug iš kitų reikalaujate. Puikiai žinote, su kuo norite praleisti laiką, tačiau iš prigimties esate gana savininkiški, todėl nė nepastebėdami galite brangius žmones įspiesti į kampą. Atsipalaiduokite, tegu viskas vyksta natūralia vaga!



Dėl kai kurių įsipareigojimų šiandien negalėsite visiškai atsiduoti savo mėgstamai veiklai. Kaip bebūtų, atminkite, kad gyvenimo grožis priklauso nuo paprasčiausio požiūrio. Panašu, kad viskas, ko šiandien imsitės, nesuteiks jums pasitenkinimo. Leiskite sau šiek tiek atsipalaiduoti, kad galėtumėte iš naujo įvertinti savo poreikius. Darykite tai, ko iš jūsų tikimasi, bet kol kas neprisiimkite jokių naujų užduočių.


admin · 2019-01-28 02:00 · 776 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt