TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-01-27)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-01-27)


Šiandien išgirsite daugybę skirtingų požiūrių ir tik būdami lankstūs sugebėsite iš jų visų susidaryti vientisą vaizdą. Visata įkvėps jus pasidalinti savo planais su artimiausiais ir mylimais žmonėmis. Prieš ką nors sakydami, pasiruoškite. Leiskite idėjoms galvoje susigulėti ir gerai apmąstykite kiekvieną argumentą.



Šėlstanti vaizduotė nuneš jus į dar nepažintus pasąmonės užkaborius. Negana to, planetos gali pakreipti šią dieną visiškai netikėta kryptimi. Permainos neišvengiamos, tačiau kol kas planetos trukdys jums įžvelgti visas galima jų pasekmes. Bent trumpam užmirškite logiką ir duokite valią savo jausmams!



Atėjo metas pasirūpinti savo sveikata, tad užteks planuoti pokyčius, imkitės realių veiksmų. Planetos jums palankios, tad kartą užsispyrę sugebėsite nuversti kalnus. Susidūrę su kliūtimis, nepasiduokite. Paprasčiausiai pakoreguokite savo lūkesčius atsižvelgdami į aplinkybes.



Darykite viską, kad vėliau netektų teisintis dėl savo poelgių. Ši taisyklė galioje ne tik verslo reikaluose, bet ir asmeniniuose santykiuose. Kaip įmanydami stenkitės pateisinti partnerio lūkesčius, tačiau jeigu kas nors nepavyks, nesigraužkite. Smulkios klaidos nebus esminės, tad išlikite lankstūs ir nepasigailėsite.



Atsargumas šiandien jums tikrai nepakenks, mat bendraudami su kitais žmonėmis rizikuojate peržengti ribas. Būkite lankstesni. Aplinkiniai puikiai supras jūsų idėjas ir be papildomų paaiškinimų! Kuo paprasčiau sugebėsite apie jas kalbėti, tuo daugiau pritarimo sulauksite iš kitų.



Šiandien bus gana sudėtinga įgyvendinti visus savo planus, mat aplinkiniai reikalaus iš jūsų nemažai laiko ir dėmesio. Atsipalaiduokite. Juk nieko blogo nenutiks, jeigu šiek tiek pakoreguosite savo dienotvarkę? Vien dėlto, kad esate įpratę elgtis vienaip ar kitaip, nereiškia, kad ši strategija pasiteisins ir šiandien. Lankstumas – pagrindinis jūsų sėkmės garantas. 



Šiandien derėtų sulėtinti tempą, kad galėtumėte blaiviai įvertinti pastaruosiu savo sprendimus. Visata skatins jus atsiskirti nuo išorinio pasaulio, dėl to ieškosite saugaus emocinio prieglobsčio. Kai tik atgausite emocinę pusiausvyrą, galėsite sugrįžti prie savo planų!



Nors šiandien būsite gana emocionalūs, tai puiki diena planuoti ateinančią savaitę. Vizualizuokite savo pasirinkimo variantus, nes tai padės priimti geriausius sprendimus. Žvaigždės jums šypsosi, tad netinginiaukite ir išnaudokite sekmadienį produktyviai.  Įkvėpimo semkitės iš savo svajonių, tačiau kartu nepraraskite ryšio ir su realybe.



Viskas, kuo esate šventai įsitikinę, šiandien turės lemiamos įtakos jūsų gyvenimui. Planetos sustiprins jūsų ryžtą kovoti už savo įsitikinimus, tad nesunkiai įveiksite visas kliūtis savo kelyje. Išlaisvinkite savo vaizduotę ir leiskitės jos vedini visą sekmadienį. Žvaigždės jus lydės!



Tvarkydami kad ir pačius menkiausius finansinius reikalus, šiandien būsite sugrąžinti į realybę. Visata paskatins labiau susirūpinti savo materialine padėtimi. Taigi, susikaupkite ir realiai įvertinkite savo galimybes. Juk nenorite peržengti ribos? Trumpam atidėkite stambius pirkinius ir daugiau laiko skirkite dvasiniam tobulėjimui.



Šiandieniai jūsų norai gali visiškai nesutapti su realiomis galimybėmis. Labai tikėtina, jog teks atsisakyti kai kurių laisvalaikio planų, kad galėtumėte pasirūpinti rimtais šeimos ar darbo reikalais. Pasistenkite nedramatizuoti susiklosčiusios situacijos. Juk tikrai negalėsite atsipalaiduoti neįvykdę savo įsipareigojimų?



Atėjo laikas iš naujo įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis. Planetos skatins jus ko nors atsisakyti, kad vėl galėtumėte kontroliuoti kasdienius gyvenimo įvykius. Žinoma, visada sunku žengti žingsnį atgal, tačiau jeigu ryšitės tai padaryti, netruksite pastebėti pirmuosius teigiamus pokyčius.


admin · 2019-01-27 02:00 · 732 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt