TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-17 06:09
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-01-25)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-01-25)


Paprastai puikiai žinote savo galimybes, tačiau šiandien norėdami kažkam padaryti įspūdį, rizikuojate atsikąsti daugiau nei pajėgsite sukramtyti. Vien gerų norų gali nepakakti, kad sugebėtumėte pateisinti aplinkinių lūkesčius. O jeigu aplinkybės susiklostys ne taip, kaip įsivaizdavote? Nepersistenkite bandydami ištesėti pažadus laiku. Dabar svarbiausia kokybė, o ne kiekybė!



Aplinkiniai tikisi, jog padarysite neįmanoma, tačiau jūs visiškai nesiruošiate dirbti viršvalandžius, kai jau iš anksto aišku, kad nesugebėsite pateisinti jūsų nerealių lūkesčių. Pasidalinkite savo nerimu su kitais. Galbūt iš pradžių inicijuoti tokį pokalbį bus nejauku, tačiau jeigu išdrįsite tai padaryti, palengvės ne tik jums, bet ir jūsų bendražygiams.



Aplinkiniai žavėsis jūsų pasiryžimu veikti ir nė neįtars, kad iš tikrųjų nesate tokie tvirti, kaip atrodote. Kaip bebūtų, dabar ne laikas atskleisti savo silpnybes, nebent visiškai neturite kito pasirinkimo. Per keletą dienų tikrai atgausite pasitikėjimą savo jėgomis, tad viskas susitvarkys savaime.



Jeigu pastaruoju metu buvote įsitraukę į kokį kūrybinį projektą, šiandien galite su juo šiek tiek užstrigti. Žinoma, tai nereiškia, kad reikalai klostysis blogai. Paprasčiausiai, prieš jūsų akis – daugybė pasirinkimo galimybių, tad norėdami jas visas objektyviai įvertinti, užtruksite. Priimdami sprendimus, pakluskite savo intuicijai ir tikrai neapsiriksite!



Galbūt dar nežinote, kas jūsų laukia už kito kampo, tačiau puikiai įžvelgiate neišnaudotas galimybes. Deja, šiandien būsite pernelyg užsiėmę, kad galėtumėte atidžiau patyrinėti jus dominančias idėjas. Planuodami dieną, iš pradžių susidėliokite savo prioritetus!



Šiandien būsite gana susikaupę ir nesunkiai sugebėsite į susiklosčiusias aplinkybes pažvelgti iš šalies. Kaip bebūtų, turėsite kaip reikiant pasistengti, kad padarytumėte viską, ką suplanavote. Neužsikelkite kartelės per aukštai, kad vėliau neteiktų nusivilti. Geriau vienas mažytis žingsnelis į priekį, nei keletas didelių, bet įsivaizduojamų. 



Šiandien jums pavyks išsisukti net iš pačių sudėtingiausių situacijų. Jūsų lankstumas ir kompromisiškumas padės užgesinti beįsiplieskiantį konfliktą ir taip išvengsite tolesnių jo pasekmių. Žinoma, negalima sakyti, kad visos jūsų bėdos pranyks kaip muilo burbulas. Tad mėgaukitės palankiomis dienomis, kol galite. 



Šiandien bus sunku atskirti fantaziją nuo realybės. Laimei, dabar visai nesvarbu, kas yra kas. Tereikia šiek tiek pasistengti ir sugebėsite bet kokią svajonę paversti realybe. Neapsiribokite pernelyg išsamiomis analizėmis – jos tik sulaiko jus nuo neišvengiamo progreso. Atsipalaiduokite ir įsiklausykite, ką jums kužda širdis!



Galite neabejoti, artimieji vertina jūsų idėjas bei talentą ir labai tikėtina, kad šiandien apie tai pasakys jums garsiai. Nuostabu, kai jūsų kūrybiškumas padeda jums judėti į priekį, tačiau tarp daugybės savo projektų neužmirškite stabtelėti ir pasimėgauti pripažinimo spinduliais.



Šiandien turėsite ne vieną puikią progą pasireikšti. Tai ypač tinkamas metas įvertinti santykius su kitais žmonėmis, svarbiausia, nebūkite naivūs. Jūsų patiklumu kaipmat pasinaudos įžūlesni ir savanaudiškų motyvų turintys žmonės. Prisiimkite atsakomybę už savo jausmus, net jeigu kol kas dar nežinote, kur link jie jus nuves. Neapsimetinėkite, kad viskas jūsų rankose! Visata vis tiek ras būdų, kaip jus šiandien nustebinti!



Įgimti organizaciniai įgūdžiai šiandien padės įgyvendinti jūsų ambicijas, tačiau pajutę sėkmę, neskubėkite džiaugtis galutiniais rezultatais. Juk nepastatysite tvirto namo ant paskubomis suręstų pamatų?! Kantrybė pasiteisins su kaupu!



Paprastai nesate linkę atvirai demonstruoti savo jausmus, tačiau šiandien galite išeiti tolėliau už savo saugumo zonos ribų. Nesivaržykite ir siekite to, ko tikrai trokštate! Geresnio laiko priimti sprendimus nebus, tad išdrįskite rizikuoti ir tikrai nepasigailėsite!


admin · 2019-01-25 02:00 · 786 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt