TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-17 06:47
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-01-24)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-01-24)


Jūsų entuziazmas liejasi per kraštus! Bandydami užbėgti savo pašnekovams už akių, siaubingai juos erzinsite, tad elkitės supratingiau ir leiskite žmonėms užbaigti sakinį prieš ką nors atsakydami. Priešingu atveju, aplinkiniai gali pamanyti, kad esate garbėtroškos, nesiruošiantys dalintis savo dėmesiu su kitais.  Jums atrodys, kad nėra, ko laukti, jeigu viskas jau aišku, tačiau paradoksas – jeigu šiek tiek sulėtinsite tempą ir įsiklausysite į aplinkinių nuomones, turėsite kur kas daugiau šansų sėkmingai įgyvendinti savo tikslus!



Jaučiatės nejaukiai, priimdami gyvenimo malones, neįdėję darbo ir pastangų. Tad vietoje to, kad šiandien ramiai kurtumėte artėjančio savaitgalio planus, būsite paskendę darbuose ir sumanymuose. Sąžiningumas – puiki savybė, tačiau kartu neužmirškite sustoti pasimėgauti savo įdirbio rezultatais.



Skirkite pakankamai dėmesio susiorientuoti savo pačių mintyse, kadangi viskas, ko dabar nepasakysite, gali prislėgti didžiule emocine našta. Vidinis balsas liepia jums išreikši savo nepasitenkinimą darbe ir, tikėtina, trūks visai nedaug, kad jūs neužvirtumėte tikros maišalynės! Kita vertus, jeigu tylėsite, ilgainiui šis nusivylimas gali virsti įniršiu, o tada prisidarysite dar daugiau bėdos. Ką gi, panašu, kad iš dviejų blogybių turėsite pasirinkti mažesnę!



Norite atvirai papasakoti pasauliui apie savo jausmus, tačiau jums vis dar sunku surasti tinkamų žodžių jiems apibūdinti? Galbūt neseniai jus kažkas įskaudino ir niekaip negalite pamiršti šios negatyvios patirties? Susikaupkite ir nebijokite pradėti pokalbio. Gali būti, kad jums nepavyks išlaikyti šalto santūrumo, tačiau dėl to jaudintis tikrai neverta. Viskas bus gerai, jeigu kalbėsite iš širdies!



Nepaisydami sveiko proto šiandien ieškosite malonumo šaltinių. Tiesą pasakius, jūsų norai bus tokie stiprūs, o pasitenkinimas – pasiekiamas ranka, kad niekas nesugebės jūsų perkalbėti. Laimei, planetos jums palankio, tad galėsite ramia širdimi atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu.



Paprastai įsprausti į kampą nesunkiai randate evakuacijos maršrutą, tačiau šiandien galite nesuvaldyti savo emocijų! Neleiskite, kad nepalankios aplinkybės jus sugniuždytų. Pasinaudokite savo įgimtu santūrumu ir tikrai išvengsite nereikalingų dramų. Kartais geriausia gynyba yra tiesiog pasitraukti į šalį! 



Nepaisant to, kad nuoširdžiai norite siekti kompromiso, būsite gana užsispyrę dėl jums rūpimo klausimo. Bandysite elgtis kuo diplomatiškiau, tačiau jeigu ignoruosite keblumus vardan šventos ramybės, galite kaip reikiant įsiutinti savo kompanionus. Apsispręskite, kas jums svarbiau – patenkinti savo ego ar susigrąžinti dvasinę ramybę?!



Pripažinimas už jūsų kūrybiškumą – jau visai čia pat, tačiau tam, kad galėtumėte kaip reikiant pasimėgauti jo vaisiais, dar turėsite padirbėti. Laimei, dabar turėsite pakankamai laiko atsiduoti savo mėgstamai veiklai. Todėl labai tikėtina, kad darbas, kurį privalote padaryti, taps jūsų malonumo šaltiniu.



Šiandien kaip tikri generolai sugebėsite atremti bet kokią psichologinę ataką, tačiau saugokitės – pernelyg akivaizdžiai demonstruojamas agresyvumas gali turėti gana komiškų pasekmių. Labiau pasikliaukite savo intelektu ir mažiau veikite tiesiogiai. Laimei, jūsų aštrūs analitiniai ir bendravimo įgūdžiai padės jums įveikti visus nesklandumus!



Visata lems, kad viskas, ko šiandien imsitės, eisis kaip per sviestą. Žinoma, savo kelyje galite sutikti vieną kitą kliūtį, tačiau greitai sugebėsite viską išspręsti.  Nepiktnaudžiaukite šia teigiama atmosfera ir nešvaistykite pinigų dėl išskirtinai prabangos dalykų. Ryt nubudę galite gailėtis dėl šitokio savo sprendimo.



Kur tik pažvelgsite – visur jūsų laukia galimybės. Savo išskirtiniu optimizmu ne tik sugebėsite įveikti visus iššūkius, bet ir įkvėpsite aplinkinius siekti užsibrėžtų tikslų. Visata šią dieną apdovanos jus išskirtine malone, tad sėkmė lydės praktiškai bet kokį jūsų užsiėmimą. Išnaudokite šį magišką laiką protingai!



Šiandien į gyvenimą žvelgsite lyg pro rožinius akinius, taigi būkite budrūs – ne viskas taip gražu, kaip atrodo. Kita vertus, svajinga nuotaika padės atsipalaiduoti, tad galėsite lengviau atsikvėpti nuo dažnai įtemptos savo darbotvarkės. Aplinkiniai šiandien noriai siūlys jums savo pagalbą, tad būkite gudrūs ir pasinaudokite ja.


admin · 2019-01-24 02:00 · 747 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt