TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-01-22)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-01-22)


Šiandien nekantrausite užsiimti kokia nors nauja veikla ir kuo ilgiau nesugalvosite kaip tai padaryti, tuo labiau nerimausite. Paprastai sugebate nepasiduoti emocijoms, tačiau dabar patys nesuprasite savo nepastovios nuotaikos. Pasikalbėkite apie tai su artimais bičiuliais. Atviras pašnekesys padės atsikratyti įtampos ir susikaupti saviems tikslams.



Visata lems, kad šiandien bendrausite lengvai ir nesunkiai apeisite bet kokias konfliktų užuomazgas. Pasinaudokite šia diena aptarti ilgai jus kamavusias problemas ir ieškokite būdų, kaip galėtumėte palengvinti sau gyvenimą!



Šiandien būsite taip karštligiškai įsitraukę į savo reikalus, kad rizikuojate pražiopsoti išties vertingų smulkmenų, kurios padėtų pasiekti užsibrėžtus tikslus daug greičiau. Kaip bebūtų, jeigu praleisite dieną analizuodami savo planus, greičiausiai vakare nebūsite pasiekę jokių rezultatų. Pasistenkite išlaikyti aukso vidurį: laikykitės pirminio plano, tačiau venkite spontaniškų sprendimų.



Nepasitikėjimas savimi šiandien paskatins perdėtą norą pademonstruoti savo geriausias savybes aplinkiniams. Kaip bebūtų, pernelyg didelis optimizmas ir entuziazmas gali sukelti įtarimų! Tai žinodami, atvirai pripažinkite savo dvejones ir neslėpkite nepatogių faktų vien dėl šventos ramybės. Su savo problemomis tvarkykitės čia ir dabar!



Vos nušvitus saulei būsite kupini jėgų ir entuziazmo, tačiau dienai įsibėgėjus visa energija ims tirpti kaip ledas! Nesijaudinkite, net ir stokodami savo įgimto ryžto, sugebėsite nuveikti viską, ką buvote suplanavę. 



Esate visiškai užtikrinti dėl savo planų, tad pagaliau galite ramiai atsikvėpti ir nesibaimindami dvejonių išklausyti aplinkinių žmonių vertinimus. Nepaisant to, kad leidotės vedini aistros ir intuicijos, aplinkybės jums palankios ir turite pakankamai argumentuotų faktų atsilaikyti prieš bet kokias kliūtis.



Nepaisant to, kad vakare jūsų laukia įdomus įvykis, per gausybę darbų galite nespėti jame sudalyvauti. Nors visa širdimi veršitės atsiduoti bendravimui ir pramogoms, paklausykite sveikos nuovokos ir neatidėkite pareigų kitai dienai.



Nepaisant to, kad bendradarbiai šiandien atrodys šiek tiek išsiblaškę, jie vis tiek rems jus naujausiuose jūsų projektuose. Kaip bebūtų, dabar nepasitenkinsite vien pasyviu pritarimu. Trokštate ryžtingo veiksmo. Nelaukite kol aplinkiniai išbris iš tingaus letargo miego. Parodykite pavyzdį ir drąsiai siekite savo tikslų!



Kad ir kokių šaunių idėjų šiandien turėsite, labai tikėtina, kad ne visi iš pradžių pasitiks jas pritardami. Būkite kantrūs ir nepasiduokite išgirdę pirmąją kritiką. Kruopščiai susiplanuokite kiekvieną žingsnį ir netrukus savo entuziazmu užkrėsite aplinkinius!



Iš pažiūros nė neįtartum, kokios mintys ir jausmai sukasi jūsų galvoje. Aplinkiniams atrodysite ramūs ir savimi pasitikintys, o iš tiesų niekaip negalėsite atsikratyti abejonių dėl paskutinių savo sprendimų. Atsipalaiduokite ir leiskite sau ilgėliau pagalvoti. Galbūt netrukus daugybė dalykų stos į savo vietas savaime?



Nenorėdami viešai demonstruoti nuomonės įvairiais klausimais, kaip įmanydami stengsitės neatskleisti savo nuostatų. Žinoma, iš pradžių tai gali pasirodyti puiki idėja, tačiau netruksite suprasti, kad paslaptys tik padidina ore tvyrančią įtampą. Ieškodami bendraminčių ir paramos, atverkite širdį!



Šiandien jus gali apimti keistas jausmas, kad Visata bando jums praskleisti savo paslapčių šydą. Visą dieną kažko nerimausite ir būsite linkę pernelyg giliai analizuoti kiekvieną įvykį. Kaip bebūtų, neskubėkite apie tai kalbėti su aplinkiniais. Luktelėkite keletą dienų, kol emocijos šiek tiek nurims ir galėsite vėl blaiviai mąstyti. 


admin · 2019-01-22 02:00 · 780 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt