Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 riekelės duonos
2 griežinėliai šaltai rūkytos šoninės
1 vienetas svogūnų
1 vienetas obuolių
2 lapai salotų mišinio
pagal poreikį sviesto
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Keptuvėje pakepiname šoninę, kol ji gražiai apskrus. Išimame iš keptuvės ir padedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
2.
Toje pačioje keptuvėje, su likusiais nuo šoninės kepimo riebalais, pakepiname smulkintą svogūną. Kai svogūnai taps skaidrūs, sudedame kubeliais pjaustytus obuolius ir pakepiname kartu, kol obuoliai šiek tiek suminkštės.
3.
Duoną aptepame sviestu, uždedame po lapą salotų, ant viršaus uždedame svogūnų - obuolių mišinio ir ant viršaus dedame apskrudusią šoninės juostelę. Paprasta, greita ir skanu.