TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-01-21)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-01-21)


Jeigu nepritariate kokiai nors kolegų ar mylimojo idėjai, neskubėkite atvirai demonstruoti savo priešiškumą. Keletą kartų gerai apgalvokite visus pasiūlymo privalumus ir trūkumus, o kritikuodami pasistenkite vengti absoliutaus ir įžūlaus tono.



Įsivėlę į audringą diskusiją, pasistenkite valdytis ir gindami savo poziciją nepereikite į agresyvų puolimą. Pripažinkite savo klaidas ir nebijokite nusileisti. Juk kelias į sėkmingus santykius – grįstas kompromisais!



Neliūdėkite, jeigu šiandien jūsų idėjos nesulauks aplinkinių pritarimo. Pasistenkite neprarasti pozityvaus požiūrio ir nenustokite vilties, kad jau rytoj situacija iš esmės pasikeis.



Neliūdėkite dėl to, ko negalite pakeisti. Juk pasaulyje yra daugybė dalykų, kuriais galite džiaugtis arba jiems nepritarę nekreipti dėmesio! Atverkite širdį naujoms galimybėms ir mėgaukitės Visatos magija!



Atrodo, kad atsidūrėte gyvenimo kryžkelėje ir vėl privalote priimti svarbų profesinį sprendimą? Neskubėkite ir gerai apgalvokite visus pastarojo mėnesio įvykius. Prieš ką nors nuspręsdami numatykite aiškią ateities strategiją ir viską kruopščiai suplanuokite. Tris kartus pamatuokite ir tik trečią kirpkite!



Susitikimai su draugais ar verslo partneriais pareikalavo daugiau laiko nei tikėjotės? Kaip bebūtų, komandinis darbas ir rūpestis bendrais interesais pagaliau pradės duoti taip trokštamų rezultatų. Taigi, nenuleiskite rankų ir toliau eikite pramintu keliu! Jeigu pasiryšite nemesti pradėto darbo, gyvenimas apdovanos jus nuostabia nauja patirtimi! 



Daugiau darbų, mažiau kalbų! Užuot laukę to ypatingo momento pasireikšti, žingsnelis po žingsnelio keliaukite savo pasirinktu keliu. Galbūt iš pradžių pralaimėsite keletą kovų, tačiau įgyta patirtis ir žinios padės jums laimėti didžiulius mūšius. Pasitikėkite savimi ir drąsiai pasitikite ateitį!



Nenorėdami veltis į audringą diskusiją, būsite linkę nutylėti savo jausmus. Nepaisant to, kad puikiai mokate užglaistyti konfliktines situacijas, šiandien nepajėgsite ilgai vengti problemų ir turėsite su jomis susidurti akis į akį. Atvirumas ir nuoširdus noras siekti kompromiso gali išgelbėti jūsų dieną!



Šiandien darysite nemažai įtakos savo bendradarbiams, tačiau tai nepraeis be pasekmių. Esate visiškai užtikrinti dėl savo idėjų ir, prireikus, kovotumėte dėl jų iki paskutinio kraujo lašo. Turite puikių šansų įtikinti aplinkinius prisidėti prie jūsų planų, tačiau kalbėdami, venkite visažiniško tono ir siekite bendradarbiauti, užuot nurodinėję.



Pastaruoju metu skyrėte daug laiko bandydami įsigilinti į jums rūpimus dalykus ir šiandien sužinosite kai ką naujo, kas priartins jus prie taip trokštamos tiesos. Neskubėkite, manydami, kad atsakymai jau pasiekiami ranka. Kuo daugiau karštligiškų sprendimų priimsite, tuo labiau tolsite nuo savo užsibrėžto tikslo.



Aplinkiniai nersis iš kailio bandydami priversti jus persigalvoti, tačiau jūs nė neketinsite pasiduoti. Esate visiškai įsitikinę savo idėjų sėkme, todėl praktiškai niekas nesugebės įkalbėti jus pasielgti kitaip. Net išgirdę gana įtikinančių faktų, neskubėsite nieko spręsti ir leisite sau pasvarstyti dar keletą dienų.



Jeigu sugebėsite karštligiškoje diskusijoje neprarasti savitvardos, daug pasieksite! Pasistenkite suvaldyti kunkuliuojančias emocijas ir gerai pagalvokite, kada verta sutikti, o kada prieštarauti.


admin · 2019-01-21 02:00 · 744 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt