Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų raugintų kopūstų
2 vienetai bulvių (virtų su lupena)
100 gramų marinuotų pievagrybių (ar kitų grybų)
1 vienetas svogūnų (didesnio)
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis obuolių acto
0.5 šaukštelio cukraus
1/4 šaukštelio druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nulupti ir supjaustyti stambiai kubeliais. Svogūną smulkiai sukapoti, o pievagrybius supjaustyti riekelėmis.
2.
Kopūstus išmaišyti su svogūnais, pievagrybiais, bulvėmis.
3.
Aliejų išmaišyti su actu, cukrumi ir druska. Užpilti ant kopūstų ir išmaišyti. Palikti 15 minučių pastovėti.
Patarimai:
•
Naudojau raugintus kopūstus su morkomis, jei naudosite be morkų - papildomai įtarkuokite nedidelę morką.