TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Mantvinas Žybartė Gerardas Žybartas
Minkštutės varškinės bandelės su obuoliais
Varškinės bandelės skarelės su obuoliais

Porcijų skaičius: 1

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
420 gramų miltų
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
100 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
180 gramų varškės
140 gramų aliejaus (bekvapio)
140 mililitrų pieno
Įdarui:
5 vienetai obuolių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių (mažo)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę sutriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įpilame aliejaus ir pieno, išmaišome.

2.
Atskirame dubenėlyje miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Dalimis suberiame į varškės masę ir užminkome tešlą. Paliekame apie 30 minučių šaltai.

3.
Obuolius nulupame, išimame sėklas ir supjaustome į maždaug 8-10 dalių.

4.
Tešlą gana plonai iškočiojame, išspaudžiame apskritimus, ant kiekvieno sudedame po gabalėlį obuolio, užklojame obuolį tešlos kraštu, krašto viršų patepame išplaktu kiaušiniu ir užklojame kitu tešlos kraštu, prispaudžiame. Kiaušinis padės sulipdyti tešlą, kad kepant, kylant tešlai bandelės neišsižiotų.

5.
Paruoštas bandeles sudedame į kepimo popieriumi išklotą formą ir aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.




admin · 2019-01-13 15:00 · 779 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt