Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų burokėlių (virtų ar keptų)
200 gramų lęšių
2 vienetai morkų (virtų)
1 vienetas svogūnų
Padažui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuotos)
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lęšius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Palikti atvėsti.
2.
Burokėlius, morką ir svogūną supjaustyti smulkiais gabalėliais ir išmaišyti su lęšiais.
3.
Padažui išmaišyti aliejų su citrinos sultimis, tarkuota citrinos žievele, smulkintais žalumynais. Išmaišyti su lęšiais ir daržovėmis. Galima ragauti!