Porcijų skaičius: 16
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 225 gramai kvietinių miltų
100 gramų medaus
60 gramų sviesto (minkšto)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių. Dvi kepimo skardas ištieskite kepimo popieriumi.
2.
Minkštą sviestą, medų ir miltus sumaišykite kartu ir pradėkite minkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, nelipti prie rankų.
3.
Atgnybkite nedidelį gabaliuką tešlos, suformuokite delnais kamuoliuką ir dėkite į skardą. Šakute lengvai spūstelkite. Taip suformuokite visus sausainius.
4.
Dėkite skardą į orkaitę ir kepkite 10 min., kol sausainiai lengvai pagels ir iškeps.
5.
Iškepusius sausainius sandariai uždarytus galite laikyti 5 dienas. p.s. medaus kiekį galite pasireguliuoti pagal savo skonį. Su šiuo kiekiu tikrai nebuvo labai saldūs.