Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas cukinijų (jaunos, apie 400 gr)
1 vienetas morkų (nedidelės)
0.5 vieneto svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas acto 9%
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio cukraus (arba medaus)
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltos kalendros
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnaką išspausti, pilti aliejų, actą, berti druską, pipirus, kalendrą. Išmaišyti ir palikti pastovėti.
2.
Nupjauti cukinijos galiukus (neskusti), sutarkuoti specialia morkų tarka šiaudeliais ar supjausyti labai plonomis juostelėmis.
3.
Morkas nuskusti, sutarkuoti specialia morkų tarka šiaudeliais ar supjaustyti labai plonomis juostelėmis.
4.
Svogūnus supjaustyti juostelėmis. Morkas su cukinijomis ir svogūnais užpilti padažu ir išmaišyti. Palikti apie pusvalandį pastovėti šaldytuve ir palikti pastovėti.