Porcijų skaičius: 3
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1/3 galvos brokolių
1 vienetas greipfrutų
0.5 vieneto svogūnų
1 sauja granatų sėklų
1 saujelė graikinių riešutų
Padažui:
1 šaukštas medaus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Brokolį nuplikyti verdančiu vandeniu (arba jeigu norisi jo šiek tiek minkštesnio, galima 1 minutę palaikyti tame karštame vandenyje). Tada jį perlieti kuo šaltesniu vandeniu, nusausinti ir išskirstyti žiedynais.
2.
Greipfrutą supjaustyti gabalėliais (tik vidinę dalį be baltos odelės, nes ji karti). Svogūną smulkiai sukapoti. Riešutus šiek tiek pasmulkinti.
3.
Brokolį, geipfrutą, svogūną bei riešutus sudėti į dubenį, išmaišyti ir apšlaktyti padažu (tiesiog sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus). Skanaus!