AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų vyšnių
500 gramų cukraus pudros
500 mililitrų degtinės (arba konjako)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vyšnias nuvalyti nuo kotelių, nuplauti ir nusausinti.
2.
Kiekvieną vyšnią pradurti mediniu smeigtuku iki kauliuko. Sudėti į švarų stiklainį, užberti cukraus pudrą, tuomet atsargiai užpilti degtinę. Nemaišyti!
3.
Stiklainį sandariai uždaryti ir palikti stovėti sausoje vėsioje vietoje, pvz., viršutinėje virtuvės spintelės lentynoje apie 2-3 mėnesius. Stiklainio nepurtyti ir nejudinti.
4.
Pastovėjusį likerį perkošti per marlę ir išpilstyti į buteliukus, saugoti vėsiai.