AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas slyvų
1 kilogramas dansukker uogienių cukraus
500 gramų juodųjų serbentų (ir/arba raudonųjų)
50 gramų migdolų drožlių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplikykite ir nulupkite slyvas, išimkite kauliukus. Susmulkinkite.
2.
Pašalinkite juodųjų serbentų kotelius, uogas nuplaukite. Puode užvirkite slyvas, serbentus bei cukrų uogienėms ir virkite 10 minučių. Sudėkite migdolų drožles, užvirkite. Nukelkite nuo viryklės ir nugriebkite putas.
3.
Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.