Porcijų skaičius: 1
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai svogūnų
100 mililitrų vandens
40 mililitrų acto 6%
2 šaukšteliai cukraus
1 šaukštelis druskos
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek garstyčių sėklos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Verdantį vandenį užpilti ant druskos ir cukraus ir išmaišyti.
2.
Svogūnus supjaustyti žiedais arba pusžiedžiais, sudėti į stiklainį ir patrinti kočėlo galu, kol išsiskirs skystis.
3.
Užpilti vandenį, actą ir suberti prieskonius, stiklainį papurtyti ir palikt pastovėti.
4.
Galima valgyti jau po pusvalandžio arba laikyti šaldytuve apie parą.