Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 vienetai silkių filė
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas bulvių (vidutinio dydžio, virtos su lupena)
1 vienetas morkų (didesnės, virtos su lupena)
1 vienetas burokėlių (didesnio, virto su lupena)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų, mažesnių ar 1 didelio)
4 šaukštai majonezo (su kaupu)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Daržoves ir kiaušinius nulupti. Silkę, svogūną, bulvę, morką, kiaušinį supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Burokėlius sutarkuoti, nukošti susidariusį skystį.
3.
Į silkinę sluoksniuoti silkę, ant viršaus svogūnus, bulvę, morką, kiaušinį ir viršų apdėlioti burokėliais.
4.
Užtepti majonezą. Patogiausia tą daryti visą majonezą uždėjus "eilute" ant aukščiausio burokėlių kalnelio taško ir atsargiai, išorine didelio šaukšto puse braukti į apačią. Aptepti visus kraštelius, kad neliktų neapteptų burokėlių.
5.
Galima valgyti iš karto arba kelias valandas palaikyti.