Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 pundelis salotų
2 vienetai avokadų
2 saujos vynuogių
1 žiupsnelis petražolių
Padažui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai citrinų sulčių
0.5 šaukštelio grūdėtųjų garstyčių
0.5 šaukštelio medaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotų lapus kruopščiai nuplauti ir gerai nusausinti. Išdėlioti dubenyje.
2.
Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliuką, supjaustyti riekelėmis ir išdėlioti ant salotų lapų. Išdėlioti vynuoges.
3.
Sumaišyti padažo ingredientus ir aplieti salotas, pabarstyti petražolėmis.