Porcijų skaičius: 10
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų varškės
100 gramų miltų
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
1 vienetas obuolių
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek vanilės
šiek tiek cinamono
šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę ištrinti su cukrumi. Įmušti kiaušinį, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, sudėti vanilę, cinamoną ir gerai išmaišyti.
2.
Į tešlą sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, išmaišyti.
3.
Rankomis iš tešlos iškočioti juostelę ir ją supjaustyti kelių centimetrų ilgio gabaliukais.
4.
Kepti įkaitintame aliejuje. Iškepusius galima sudėti ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių.
5.
Patiekiant apibarstyti cukraus pudra.