Porcijų skaičius: 14
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
2 stiklinės vandens
1.5 stiklinės miltų
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
340 gramų paukštienos (naudojau ančiukų kulšelių mėsą)
170 gramų marinuotų pievagrybių (arba šviežių)
125 gramai fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 vienetas raudonosios paprikos
3 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštelis džiovintas raudonėlis
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti su vandeniu, įpilti aliejų, suberti miltus ir druską ir viską gerai išmaišyti.
2.
Paukštieną smulkiai supjaustyti ir pakepinti apie 10 minučių. Tuomet sudėti smulkiais kubeliais supjaustytą papriką ir dar pakepti apie 5 minutes. išmaišyti.
3.
Galiausiai sudėti smulkintus marinuotus pievagrybius, raudonėlius, pomidorų padažą, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Kai įdaras atvės, suberti tarkuotą sūrį ir išmaišykite.
4.
Iš paruoštos tešlos iškepti lietinius blynus, ant kiekvieno dėti paruošto įdaro, sulankstyti ir apskrudinti iš abiejų pusių keptuvėje.