Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 10 vienetų bulvių (smulkiai sutarkuotų)
300 gramų faršo (naudojau triušieną)
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
0.5 stiklinės džiovintų grybų
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šoninę susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje su smulkintais svogūnais. Supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.
2.
Į faršą įmuškite kiaušinius, suberkite džiūvėsėlius, pagardinkite druska ir pipiras, ir sudėkite išmirkytus grybus. Gerai išmaišykite.
3.
Iš mėsos ir grybų darykite nedidelius kamuoliukus ir dėkite į kepimo indą, o ant jų užpilkite bulvių tarkius.
4.
Kepkite 200 C laipsnių temperatūroje apie 1 valandą arba, kol iškeps. Valgyti su pasirinktu padažu ar grietine.