AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2.5 kilogramo kopūstų
0.5 kilogramo raudonosios paprikos
0.5 kilogramo morkų
0.5 kilogramo svogūnų
200 mililitrų aliejaus
200 mililitrų acto 9%
100 gramų cukraus
1.5 šaukšto druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kopūstus supjaustyti peiliu arba specialia pjaustykle, morkas sutarkuoti, papriką supjaustyti griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais.
2.
Viską sudėti į didelį puodą, supilti cukrų, aliejų, actą, druską ir rankomis viską gerai suminkyti, kad suminkštėtų kopūstai ir atsirastų sultys.
3.
Mišrainę dėti į iškaitintus stiklainius, gerai pagrūsti, kad neliktų oro tarpų ir užsukti steriliais dangteliais. Laikyti šaldytuve arba vėsioj vietoj.