Porcijų skaičius: 10
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų pievagrybių
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai džiūvėsėlių
šiek tiek miltų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius nuvalome arba tiesiog nulupame. Apvoliojame miltuose, sumaišytuose su trupučiu druskos ir mėgstamais prieskoniais. Apvoliojame paplaktame kiaušinyje ir dedame į džiūvėsėlius.
2.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
3.
Patiekiame kaip užkandį su padažu, aš gaminau tokį: sumaišiau majonezą, krienus, baltuosius pipirus ir petražoles.