Porcijų skaičius: 12
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų faršo
6 vienetai tortilijų
2 vienetai morkų
150 gramų fermentinio sūrio
8 vienetai pievagrybių
1 vienetas paprikos
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
šiek tiek pomidorų padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir papriką supjaustome smulkiais kubeliais, morkas sutarkuojame, pievagrybius supjaustome riekelėmis, įspaudžiame česnaką ir viską sudedame į įkaitintą keptuvę su įkaitintu aliejumi.
2.
Kai daržovės šiek tiek suminkštėja, sudedame ir faršą. Įdedame druskos bei pipirų ir, vis pamaišant, pakepiname. Sudedame viską į dubenį ir sumaišome su tarkuotu sūriu ir šiek tiek pomidorų padažo.
3.
Tortiliją iš vienos pusės paskrudiname sausoje įkaitintoje keptuvėje. Apverčiame, ant pusės dedame paruošto įdaro ir užlenkiame. Skrudiname iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Išėmus perpjauname pusiau ir patiekiame. Tinka valgyti su aitriu padažu.