TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Mantvinas Žybartė Gerardas Žybartas
Orkaitėje keptas įdarytas moliūgas
Įdarytas moliūgas

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas moliūgų (nedidelio)
1 kilogramas faršo
2 vienetai pomidorų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Moliūgui nupjauti viršūnėlę, išskobti. Sėklas išmesti. Jei bus daug minkštimo, jį supjaustyti kubeliais.

2.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinti smulkintą svogūną, kol suminkštės ir taps skaidrūs.

3.
Sudėti tarkuotą morką ir smulkintą morką, apkepinti. Sudėti faršą ir dar šiek tiek pakepinti. Pagardinti druska ir pipirais. Išmaišyti su smulkintu moliūgu.

4.
Keptuvės turinį sudėti į išskobtą moliūgą. Uždėti moliūgo kepurėlę. Dėti į gilesnę skardą ar formą. Įpilti šiek tiek vandens, kad kepant garuotų orkaitėje ir moliūgas neišsausėtų.

5.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.




admin · 2018-11-24 06:00 · 796 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt