Porcijų skaičius: 1
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 250 mililitrų pieno
2 vienetai obuolių (saldesnių, didelių)
60 gramų kvietinių miltų
60 gramų rupių kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
55 gramai sviesto
40 gramų razinų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Razinas suberti į dubenį, užpilti verdančiu vandeniu ir palikti, kad išbrinktų.
2.
Keptuvėje ištirpinti pusę sviesto, sudėti į mažus, maždaug 0.5 centimetro gabaliukus supjaustytus obuolius, suberti pusę cinamono ir apkepti maždaug 3 minutes.
3.
Persijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliai ir likusiu cinamonu. Kitame inde sumaišyti pieną, kiaušinį, vanilės ekstraktą, likusį lydytą sviestą ir viską gerai išplakti. Supilti pieno-kiaušinių masę į miltus ir išmaišyti. Į tešlą sudėti nusausintas razinas ir apkeptus obuolius, gerai išmaišyti.
4.
Įkaitinti vaflinę ir ją patepti aliejumi. Dėti tešlą į vaflinės centrą, paskirstyti į šonus, uždaryti ir kepti maždaug 5 minutes, kol gražiai apskrus. Patiekti su obuolių gabaliukais.