TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Gilvinas Tauras Celestinas
Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-11-16)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-11-16)


Jeigu pastaruoju metu susikivirčijote su mylimu žmogumi, šiandien ne pati tinkamiausia diena taisyti santykius. Priešingai, kuo labiau stengsitės pasiaiškinti, tuo į didesnę krizę klimpsite. Nuoširdus atsiprašymas ir šiek tiek papildomo laiko yra viskas, ko jums šiandien reikia.



Ši diena gali pareikalauti iš jūsų ryžtingų sprendimų, ypač, jeigu jie susiję su meilės reikalais. Gerai pagalvokite, ar jums verta laikytis užsibrėžtos strategijos. Galbūt išloštumėte kur kas daugiau, jeigu kurį laiką atsitrauktumėte ir nedarytumėte nieko?



Kad ir kaip viską tiksliai šiandien susiplanavote, leiskite sau improvizuoti. Labai tikėtina, kad staiga pasikeitusios aplinkybės privers jus atsisakyti kai kurių sumanymų, tačiau dėl to liūdėti tikrai neverta. Praleiskite daugiau laiko su mylimais žmonėmis ir atsipalaiduokite. 



Gyvenimas nestovi vietoje, tad tereikia atsikratyti pasenusių įsitikinimų ir galėsite atvira širdimi priimti jo siūlomas naujoves. Negana to, ši diena žaižaruoja ypatingomis romantiškomis kibirkštimis. Labai tikėtina, kad užmegsite daug žadančią pažintį.



Jeigu atrodo, kad kažkas tyčia bando jums pakišti koją, labai klystate. Mąstykite globaliau ir priimkite skirtingas nuomones. Juk būtent įvairovė ir daro pasaulį šitokį nuostabų!



Jeigu jaučiate, kad jūsų pečius užgulė finansiniai rūpesčiai, nesikankinkite vieni. Pasipasakokite apie savo problemas artimam bičiuliui ir jums kaip mat palengvės. Planuodami ateitį, apdairiai įvertinkite savo realias galimybes ir viskas klostysis tiesiog puikiai.



Dėl planetų įtakos šiandien būsite ypač ekspresyvūs. Kad ir kuo užsiimtumėte, nesikarščiuokite. Dabar svarbiausia išlikti šaltakraujiškiems. Pasidalinkite savo rūpesčiais su artimais draugais ir įsiklausykite į jų patarimus.



Jeigu jūsų meilės reikalai klostosi ne taip, kaip norėtumėte, nepraraskite kantrybės. Šaltakraujiškas mąstymas padės jums pasiekti taip trokštamų rezultatų. Taigi, susikaupkite ir nesikarščiuokite. Intuityviai sekite informaciją, rinkite trūkstamus faktus ir kai ateis laikas priimti sprendimą, jau būsite pasiruošę.



Daugiau kūrybiškumo! Tai įkvėps jums daugiau pasitikėjimo savo jėgomis ir padės įveikti priešakyje laukiančias kliūtis. Nebijokite trumpam atitrūkti nuo realybės ir atsakymų ieškokite savo svajose. Vizualizuokite ateitį, kurios trokštate, ir nė nepajusite, kaip svajonės pamažu ims pildytis!



Jūsų ateitis – jūsų rankose. Aplinkiniai žavėsis jūsų įžvalgomis, todėl galite nė nepajusti, kaip tapsite dvasiniu įkvėpėju ir bendruomenės vedliu. Nors šis vaidmuo gali laikinai apriboti jūsų laisvę, negalite jo atsisakyti. Nebandykite išsisukti nuo savo dvasinio pašaukimo. Jeigu žmonės jumis pasikliauna, darykite viską, kad jų nenuviltumėte.



Tobulo pasaulio vizija šiandien taip jus apakins, kad galite labai išgyventi, kai tik suvoksite, kad šios svajonės yra siaubingai atitrūkusios nuo jus supančių realių aplinkybių. Kita vertus, juk nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Kūrybiškos idėjos ir aiškus realybės suvokimas padės jums pasiekti tai, ko taip trokštate.



Jeigu pastaruoju metu išgyvenate dėl pašlijusių santykių su mylimu žmogumi, nesikankinkite vieni. Pasikalbėkite su patikimais žmonėmis ir išliekite jiems širdį. Žodžiai turi gydomosios galios, tad pasinaudokite šia privilegija.


admin · 2018-11-16 02:00 · 842 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt