TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-19 03:22
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-11-15)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-11-15)


Šiandien rizikuojate audringai susikivirčyti su jaunu žmogumi iš savo artimos kompanijos. Negalvodami sakysite viską, kas užeis ant liežuvio, visiškai nesivaldysite! Tai žinodami, pasistenkite kontroliuoti savo reakciją ir stenkitės viską išsiaiškinti kuo subtiliau. Kai kada spontaniškai pasakyta frazė žeidžia daug skaudžiau nei kruopščiai suplanuotas poelgis!



Dabar ne pats tinkamiausias metas investuoti ar imtis naujo verslo. Iš ryto jus gali pasiekgi gana džiugi naujiena, kuri pastūmės planuoti kelionę šeimos reikalais. Venkite išskirtinio kruopštumo reikalaujančių darbų ir šiandien pasitenkinkite paprasčiausiais, būtinais dienos darbais.



Šiandien būsite gana įsitempę, tad bendraudami su kolegomis, pasistenkite neprarasti kantrybės ir kalbėkite kuo subtiliau. Jeigu tik galite, bent trumpam atidėkite visus svarbius darbus ir susitikimus. Dabar susikaupti nebus lengva, tad rizikuojate sujaukti ilgą laiką puoselėtus santykius su aplinkiniais.



Nuo pat ryto būsite keistai aktyvūs ir entuziaztingi. Dėl šios priežasties net artimiausi žmonės nesugebės atspėti, kas darosi jūsų galvoje, pyks, kad elgiatės kaip nesavi. Pasistenkite nesiblaškyti ir ramiai dirbkite kasdienius darbus. Atsargiai vairuokite!



Keletas netikėtų įvykių gali jus visiškai išmušti iš pusiausvyros. Pasistenkite dėl to nesikarščiuoti ir nesisvaidykite nepagrįstais kaltinimais aplinkiniams. Elgdamiesi karštakošiškai rizikuojate visiškai sugadinti santykius su kolegomis ir šeimos nariais. Susikaupkite svarbiausiems dienos darbams ir venkite bet kokio tipo spekuliacijų.



Kūrybiškas požiūris ir puiki nuojauta šiandien suves jus su išties įdomiu žmogumi, kuris ateityje taps labai svarbiu asmeniu jūsų gyvenime. Tai žinodami, neužsidarykite tarp keturių sienų ir noriai dalyvaukite viešuose susibūrimuose, konferencijose, paskaitose ar vakarėliuose. Juk niekad negali žinoti, kur sutiksi tą vieną vienintelį?



Priimdami sprendimus, susijusius su mokslais bei darbu, šiandien labiau vadovaukitės intuicija, o ne loginiu mąstymu. Labai tikėtina, kad jums pasitaikys puiki galimybė prisijungti prie naujo pelningo projekto, tačiau bijodami paaukoti jam per daug laiko ir jėgų, iš pradžių dvejosite, ar sutikti. Neskubėkite! Dabar tikrai neprivalote apsispręsti!



Šiandien būsite kupini ryžto ir fizinės jėgos, tad dabar visai palankus metas užsirašyti į sporto klubą ar sudalyvauti vienadienėje sveikatingumo programoje. Po pietų gausite pakvietimą susitikti su bičiuliais ir pasisvečiuoti jų namuose. Ruošdamiesi šiai pramogai, pasistenktie nesusipykti su mylimuoju.



Šiandien jums gali iškilti šiokių tokių finansinių nesklandumų, tačiau nesijaudinkite, greitai rasite būdą, kaip viską sutvarkyti. Dabar ypač palankus metas kūrybinei veiklai, tad atsipalaiduokite ir atsiduokite savo pomėgiams. Skirkite daugiau dėmesio jaunesniems šeimos nariams.



Nuo ankstyvo ryto nerasite vietos dėl konflikto su mylimu žmogumi. Tik nesikarščiuokite! Kantriai išlaukite juodžiausią laikotarpį ir vėl galėsite mėgautis taip pasiilgta ramybe. Venkite rizikingų sprendimų, mat šiandien planetos žada daug painiavos finansinėje srityje, galite turėti nemalonumų su teisėsauga.



Šiandien nė negalvodami apsiimsite padaryti daugybę darbų vienu metu. Kaip bebūtų, nepersistenkite ir tausokite sveikatą! Dabar turite puikią galimybę papildyti savo banko sąskaitą, tačiau tai darydami nesusiviliokite lengvais pinigais ir spekuliacijomis. Apsvarstykite vyresnio giminaičio ar draugo patarimą ir įvertinkite riziką.



Šiandien būsite gana sunerimę, tačiau tai nesutrukdys į gyvenimą žiūrėti optimistiškai. Skirkite daugiau dėmesio artimųjų ir šeimos narių poreikiams, sugalvokite pramogų su vaikais! Kelyje būkite budrūs ir atsargiai vairuokite!


admin · 2018-11-15 02:00 · 813 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt