TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Mantvinas Žybartė Gerardas Žybartas
Vyno sviestas - be galo tinka prie mėsos patiekalų
Vyno sviestas


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 mililitrų raudono vyno
50 gramų sviesto (minkšto)
1 vienetas šalotinių svogūnų (mažų)
1 šaukštelis klevų sirupo
1 vienetas čiobrelių šakelių
1 žiupsnelis malto muskato
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Šalotą susmulkinkite ir pakepinkite nedideliam prikaistuvyje and vidutinės ugnies, kol šis taps skaidrus.

2.
Ugnį primažinkite iki mažos. Supilkite vyną, sudėkite klevų sirupą, čiobrelį ir katininkite ant mažos ugnies, kol nugaruos apie pusė vyno tūrio ir gausite tirštą (panašią į sirupą) konsistenciją.

3.
Įberkite šiek tiek druskos, pipirų, įtarkuokite muskato (žiupsnį). Skystį perkoškite (svogūnus, čiobrelius – išmeskite, padažas jau bus sugėręs jų aromatą) ir atvėsinkite vyno sirupą.

4.
Minkštą sviestą išsukite/ išplakite iki purumo. Sumaišykite su atvėsusiu vyno sirupu, dėkite ant maitinės plėvelės, suformuokite pailgą formą ir dėkite į kamerą sustingti.

5.
Prieš naudojant, išimkite iš kameros ir palaikykite kambario temperatūroje apie pusvalandį. Naudokite kepsniams pagardinti, padažams.




admin · 2018-11-14 15:00 · 877 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt