TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena Tarptautinė mirusiųjų nuo AIDS atminimo diena Sekminės
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-11-14)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-11-14)


Visa širdimi trokštate permainų, tad galite kaip reikiant susinervinti, jeigu teks atlikti darbus jau pabodusiais metodais. Atidžiai rinkite žodžius kalbėdami apie savo jausmus, mat šiandien būsite kaip niekad sarkastiški ir kandūs kitų atžvilgiu. Nenurašykite savo idėjų, tačiau pasistenkite kalbėti apie jas malonesniu tonu.



Diena pateiks jums daugybę pasirinkimo variantų, tačiau užuot džiaugęsi, labiau nerimausite, kad mąstydami ir vis negalėdami apsispręsti prarandate daugybę brangaus laiko. Nurimkite ir įsiklausykite į aplinką – taip trokštami atsakymai visai po jūsų nosimi!



Šiandien niekaip negalėsite susikaupti ir jums nė motais, kad prieš akis – ilgas darbų sąrašas.  Trokštate žaidimų ir linksmybių, deja, tai visiškai nesutampa su jūsų realiais įsipareigojimais. Atminkite, kad neprivalote pasirinkti vienos veiklos. Visada galite derinti darbą su pramogomis!



Pačiose netikėčiausiose vietose šiandien galite atrasti neregėtų brangakmenių! Galbūt apsilankysite dėvėtų rūbų parduotuvėje ir užtiksite tikrų tikriausių mados hitų, o gal paprastoje miesto krautuvėlėje pamatysite legendinių grupių įrašų?! Mėnulis Vandenio žvaigždyne ir Merkurijus paskatins pažvelgti į kasdienius daiktus kitomis akimis. Tai, kas vienam – šlamštas, kitam gali tapti didžiu lobiu!



Nors bendravimas su žmonėmis visada jus labai džiugina, šiandien tai gal sutrukdyti laikytis užsibrėžtos darbotvarkės. Labai tikėtina, kad vienam iš jūsų bičiulių prireiks pagalbos ir sutikdami jam pagelbėti, turėsite pakoreguoti visos dienos planus. Pasistenkite neparodyti savo nepasitenkinimo ir nuoširdžiai atsiduokite draugo nelaimei. Keletas lanksčių sprendimų padės sugrįžti į vėžias šiek tiek vėliau.



Planetos paskatins jus užsiimti gyvenamosios arba darbo erdvės tvarkymu, tačiau ši veikla labiau siutins nei džiugins. Kad ir kaip stengtumėtės, niekaip negalėsite pasitenkinti matomais rezultatais. Pabandykite apsibrėžti aiškias ribas ir aukščiau jų nešokite. Tebūnie bus padaryta mažiau, bet kokybiškai.



Šiandien bendradarbiai gali tapti jūsų įkvėpimo šaltiniu, mat kiekvienas įtrauks jus į savus planus ir paskatins ieškoti nuotykių. Žinoma, prieš sutikdami dalyvauti kokioje nors veikloje, atidžiai įvertinkite savo galimybes. Juk negalite vienu metu daryti keleto užduočių ir abiems joms skirti pakankamai laiko! Šiandien galioja taisyklė „mažiau yra daugiau!”



Šiandien jūsų dėmesį patrauks finansiniai reikalai bei ateities perspektyvos, todėl nė negalvodami kreipsitės patarimo bei pagalbos į labiau patyrusius šiame reikale kolegas ar artimuosius. Negana to, dabar ypač puikus metas šiek tiek pakoreguoti savo gyvenamąją aplinką. Neužsimokite per daug! Galbūt užtektų perstumdyti baldus ar pasikabinti užuolaidas?



Gali pasirodyti, kad kažkas iš jūsų artimos aplinkos  bando priversti jus pasijusti kaltais, nes siekiate kažko netradiciško ir jaudinančio. Kaip bebūtų, neturėtumėte jaudintis dėl to, kad visi jaustųsi laimingi. Tai puikus metas radikaliems poelgiams ir kūrybiškai saviraiškai. Taigi, išnaudokite jį!



Šiandien daug galvosite apie savo profesinius bei finansinius sprendimus, stengsitės numatyti ateities perspektyvas, planuosite tolimesnius ėjimus. Dėl šios priežasties vargiai rasite kontaktą su kitais žmonėmis, paprasčiausiai užsukusiais į jūsų kabinetą pasisveikinti ar pasišnekučiuoti prie kavos puodelio. Nebūkite tokie rimti ir baikite niurzgėti! Gyvenimas – kūrybiškas procesas, tad daugiau optimizmo ir pirmyn savo svajonių link.



Jūsų kūrybiškumui nebus ribų, tačiau vien dėl to, kad šitaip jaučiatės, aplinkiniai nepuls sekti jūsų pavyzdžiu. Visada domėjotės netradicinėmis idėjomis, tačiau dabar vertėtų pasisaugoti, kad jos nenukreiptų jūsų dėmesio nuo svarbesnių darbų. Elkitės atsakingai ir tikrai atrasite laiko pasidžiaugti savo svajonėmis.



Šiandien jūsų svajinga prigimtis pagaliau duos vaisių. Daugybę valandų praleisite įsivaizduodami savo galimybes bei sėkmę, o tai padės mintims materializuotis ir priartins jus prie numatytų tikslų. Žvaigždės jums šypsosi, tad dabar galimybes matysite ten, kur kiti nė nepagalvotų!


admin · 2018-11-14 02:00 · 782 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt