TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Gilvinas Tauras Celestinas
Antradienio Dienos Horoskopas (2018-11-13)

Antradienio Dienos Horoskopas (2018-11-13)


Nors jūsų kūrybiškumas liesis per kraštus, šiandien jausitės kaip nepalankių aplinkybių kalėjime. Teks imtis daugybės suplanuotų užduočių, todėl kam jau kam, bet svajonėms, laiko tikrai neliks. Nemanykite, jog sugebėsite padaryti stebuklą ir viską suderinsite. Atsakingai atlikite jums pavestas užduotis, kad vėliau ramia širdimi galėtumėte atsiduoti savo trokštamai veiklai.



Jeigu jau seniai planavote pertvarkyti savo gyvenamąją erdvę, nebegaiškite nė minutės. Aiškiai susiplanuokite, kaip norėtumėte viską atlikti ir nesidrovėkite paprašyti artimųjų ar draugų pagalbos. Tikėtina, kad pastarieji bandys prikišti jums savo nuomonę, tačiau jeigu elgsitės lanksčiai ir įsiklausysite į visus patarimus, sugebėsite išvengti didesnio ginčo.



Pastaruoju metu sukatės it voverės rate ir dabar visiškai nepageidaujate girdėti iš aplinkinių nepagrįstos kritikos. Pasistenkite nesureikšminti aplinkinių pasakytų žodžių ir susitelkite į svarbiausius darbus. Dar ryte jums teks sutvarkyti keletą neatidėliotinų reikalų namuose, tačiau nesijaudinkite, tereikia susikaupti ir susidorosite net su pačiais didžiausiais iššūkiais!



Girdėdami nerealius aplinkinių lūkesčius savo atžvilgiu siaubingai nervinsitės. Juk negalite padaryti to, kas ne jūsų galioje! Kaip bebūtų, jeigu nepasistengsite suvaldyti savo emocijų, ši nemaloni situacija gali greitai peraugti į audringą šeimyninį konfliktą. Nešvaistykite jėgų bereikšmiams barniams ir nuoširdžiai pasistenkite atlikti savo darbą kuo geriau.



Trokštate, kad aplinkiniai pastebėtų jūsų nuopelnus ir jus įvertintų. Kaip bebūtų, jeigu negalite mėgautis taip norimu dėmesiu, galbūt jūsų lūkesčiai pagrįsti klaidingomis prielaidomis? Atminkite, kad tikrai nebūtina užlipti ant statinės ir pradėti garsiai dainuoti, kad kiti pažvelgtų jūsų pusėn! Tyliu ir ramiu darbu pasieksite kur kas daugiau nei garsiai triukšmaudami.



Šiandien išgyvensite tikrą asmeninę krizę ir dėl to jausitės kiek melancholiškai. Pasistenkite užsiimti jus džiuginančia veikla: daugiau judėkite, bendraukite su žmonėmis ir nė nepajusite, kaip niūrios mintys išgaruos kaip dūmas. Prisiminkite savo kūrybiškąjį pradą – galbūt atėjo metas kažką atnaujinti namuose? 



Nepaisant to, kad šiandien trokšite iš esmės apversti savo dienotvarkę, Visata privers jus nusileisti ant žemės. Paradoksalu, tačiau kuo anksčiau pripažinsite, kad kai kurios aplinkybės jums paprasčiausiai nepavaldžios, tuo lengviau ir sklandžiau keliausite savo tikslo link!



Nuo ankstyvo ryto imsite nerimauti dėl to, kas jūsų laukia darbe. Žinoma, teks kaip reikiant pasistengti, kad atliktumėte visas dienos užduotis. Kaip bebūtų, nenusivarykite nuo kojų! Jeigu matote, kad patys nesugebėsite įveikti visų iššūkių, nesidrovėkite paprašyti aplinkinių pagalbos. Juk puikiai sutariate su žmonėmis, tad neabejokite, kad norinčiųjų padėti tikrai atsiras!



Šiandien bus sunku neprarasti savitvardos, mat darbe pakliūsite į vieną dviprasmišką situaciją po kitos. Pasistenkite nurimti, gerai apgalvokite kiekvieną savo žodį ir siekite kompromiso su kolegomis. Kelyje būkite ypač atidūs, mat dėl sukilusių emocijų rizikuojate pažeisti saugaus eismo taisykles.



Darbe gausite keletą papildomų užduočių ir tai jus siaubingai įsiutins. Atsargiai, nedemonstruokite savo nepasitenkinimo viešai – juk nenorite ilgam susigadinti santykių su viršininku bei kolegomis! Negana to, pasistenkite nekalbėti apie savo profesines nuoskaudas namuose. Pagalvokite, kaip galėtumėte prablaškyti niūrias mintis.



Nors puikiai suvokiate, ko norite iš gyvenimo, išreikšti didžiausius širdies troškimus garsiai nebus taip paprasta. Kalbėdami apie savo poreikius su kitais, nepersistenkite ir nepasakykite daugiau nei planavote. Atidžiai išklausykite aplinkinių nuomonių – galbūt jos padės atrasti tinkamiausių priemonių šiandien pasijusti laimingesniais!?



Šiandien galite įsitraukti į tikrą apkalbų skandalą darbe. Kažkas iš jūsų kolegų paskeidė gandą apie kitą kartu dirbantį žmogų, tad turite būti budrūs ir garsiai nekalbėti apie tai, ką girdėjote. Juk nenorite būti apkaltinti piktžodžiavimu! Kantrybės, nesusipratimai netrukus baigsis ir jūs galėsite lengviau atsikvėpti.


admin · 2018-11-13 02:00 · 749 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt