TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Gilvinas Tauras Celestinas
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-11-12)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-11-12)


Paprastas pašnekesys su kolega darbe arba draugu kavinėje gali iššaukti gana netikėtą jūsų reakciją. Nepaisant to, kad pokalbio tema – gana konstruktyvi ir ginčytis beveik nėra dėl ko, situaciją apkartins jūsų ir pašnekovo nuomonių skirtumai bei kadaise įgytos patirtys. Pasistenkite būti supratingesni vienas kito atžvilgiu!



Atrodo, kad kažkas iš artimųjų šiandien tyčia bando jūsų kantrybę. Kad ir kaip stengtumėtės suvaldyti besiveržiantį pyktį, to padaryti lengvai nepavyks. Pažvelkite į susiklosčiusią situaciją su šypsena ir būkite atlaidesni savo kankintojams. Šiek tiek meilės pradės praskaidrinti nuotaiką!



Kad ir kaip stengtumėtės, niekaip nesugebėsite pasprukti nuo jus užplūdusių įgeidžių. Paprastai, atviras pokalbis yra vienas tiesiausių būdų gauti tai, ko trokštate, tačiau šiandien pasistenkite tuo nepiktnaudžiauti ir neužkraukite atsakomybės už savo laimę kitiems!



Kad ir kaip stengtumėtės išvengti aplinkinių dramų, šios neabejotinai taps jūsų dienos dalimi. Žinoma, nėra lengva atsiriboti nuo žmonių, su kuriais tenka kasdien bendrauti, tačiau juk jūs galite kontroliuoti savo reakciją į įvairiai susiklosčiusias situacijas. Nedarykite skubotų prielaidų ir bent jau kol kas susilaikykite nuo viešo vertinimo!



Šiandien būsite ypač emocionalūs, tad visai nenuostabu, kad jokia logika nepadės priimti jums svarbiausių dienos sprendimų. Žinoma, tai nereiškia, kad esate neapsisprendę. Paprasčiausiai, kuo labiau gilinatės į susiklosčiusią situaciją, tuo daugiau galimybių joje įžvelgiate. Vieną minutę esate pasirengę rizikuoti ir drąsiai žengti pirmyn, kita, jau nerimaujate, kad galbūt vertėtų pasikliauti seniai išbandytais metodais. Kad ir kuo užsiimtumėte, neskubėkite!



Viena yra puikiai žinoti, ko norite iš gyvenimo, kita – laikytis aklai įsikibus vieno vienintelio tikslo. Dabar turite puikią galimybę atsikratyti nemalonaus praeities šleifo, užsitęsusių ir trokštamų rezultatų iki šiol nedavusių projektų bei darbų. Mąstykite pozityviai ir netrukus prieš jus atsivers nauji galimybių koldai!



Trokštate kuo greičiau išspręsti užsitęsusią problemą, todėl iš paskutiniųjų bandysite atrasti bent menkiausią smulkmeną, kuri padėtų ją užbaigti. Pasistenkite savo rūpesčiais neįkyrėti aplinkiniams, juk visi turi savo darbų! Pasidalinkite nerimu su artimaisiais ar draugais ir pajusite kaip ore tvyrojusi įtampa pamažu ima slūgti.



Šiandien trokšite skraidyti laisvi kaip ereliai, tačiau kasdienės pareigos ir atsakomybė darbe neleis taip lengvai atsipalaiduoti. Pasistenkite kontroliuoti emocijas, kad vėliau netektų gailėtis dėl karštakošiškai ištartų žodžių. Juk nenorite ilgam sugadinti santykių su kolegomis? Jeigu negalite pakeisti susiklosčiusių aplinkybių, prisitaikykite ir vilkitės, kad vakare turėsite pakankamai laiko savo mėgstamai veiklai.



Šiandien jums netrūks pasiryžimo nuversti kalnus. Kaip bebūtų, tai dar nereiškia, kad kantriai atliksite kiekvieną užduotį, numatytą savo darbotvarkėje.  Planetos skatins skirti daugiau dėmesio savo asmeniniam gyvenimui ir jausmams, dėl to iš dalies gali nukentėti jūsų produktyvumas darbe. Nesijaudinkite dėl to, ko negalite pakeisti ir paprasčiausiai atsiduokite bendram dienos ritmui!



Labai tikėtina, kad vienas iš kolegų šiandien bandys stoti jums skersai kelio. Toks akibrokštas taps savotišku kantrybės išbandymu, todėl elkitės gudriai ir nepalūžkite! Nors iš pradžių norėsis aršiai ginti savo interesus, prisiminkite, jog iš prigimties esate taikūs ir tikrai sugebėsite surasti kur kas subtilesnį problemos sprendimą. 



Nors nesate tikri, kokios aplinkybės lėmė, kad dabar gyvenate būtent taip ir ne kitaip, puikiai žinote, ko norite iš gyvenimo ateityje. Nebijokite svajoti, bet greitų rezultatų taip pat nesitikėkite. Kadangi šiandien susikaupti bus kaip niekad sunku, pasinaudokite proga ilgiau pabūti gryname ore, atsipalaiduoti ir nuveikti ką nors išties malonaus.



Esate pasirengę aiškiai apibrėžti savo ketinimus aplinkiniams ir, prireikus, kovoti už juos iki paskutinio kraujo lašo. Kaip bebūtų, kovinė parengtis prie gero neprives. Bent trumpam užmirškite logiką ir atsiduokite jausmams. Pasikliaukite Visata, ji padės prabilti pasauliui kur kas subtiliau!


admin · 2018-11-12 02:00 · 760 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt