Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 10 vienetų kiaušinių
2 vienetai rūkytų vištienos šlaunelių
200 gramų pievagrybių
1 vienetas agurkų
50 gramų balto vyno
2 šaukštai majonezo
1 pundelis krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į lėkštę statyti formą nusegamais kraštais, susmulkinti vištieną ir dėti į dugną. Kiaušinius išvirti, sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti su majonezu ir padalinti į tris dalis.
2.
Ant vištienos užtepti sluoksnį kiaušinių, tada dėti smulkintą agurką, pabarstyti krapais ir vėl tepti kiaušinių sluoksnį.
3.
Grybus pakepinti baltam vyne iki sausumo ir dėti grybų sluoksnį ant kiaušinių. Ant višaus vėl užtepti kiaušinių sluoksnį ir puošti pagal savo fantaziją. Dėti į šaldytuvą 2 valandoms.