TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė muziejų diena Tarptautinė žavėjimosi augalais diena Gatvės Muzikos Diena
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2018-11-11)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2018-11-11)


Šiandien galite sulaukti mylimo žmogaus priekaištų, jog pastaruoju metu išleidote per daug pinigų daiktui ar paslaugai, kurio jums visiškai nereikėjo. Venkite finansinių spekuliacijų, mat šiandien dėl jų rizikuojate kaip niekad nukentėti. Praleiskite daugiau laiko su artimais bičiuliais ir gerai pailsėkite prieš naują darbo savaitę.



Mėnulio viešnagė Ožiaragyje paskatins jus gilinti savo žinias: daugiau skaityti, ieškoti informacijos internete bei kituose šaltiniuose. Kaip bebūtų, šiandien su nekantrumu reikalausite iš aplinkinių atsakymų į klausimus, kurių nė patys nesugebate dorai suformuluoti. Nurimkite ir mėgaukitės atradimų procesu!



Išlaisvinkite vaizduotę ir ši diena taps viena įsimintiniausių per visą savaitę! Kad ir kaip keistai tai skambėtų, tačiau dabar geriausių rezultatų pasieksite sekdami savo svajonėmis, o ne susitelkdami į tiesiogines pareigas. Žinoma, nuo atsakomybės begti nederėtų, tačiau juk visada galite susiplanuoti darbus taip, kad galėtumėte skirti pakankamai laiko ir savo mėgstamai veiklai. Būkite organizuoti!



Labai tikėtina, kad šiandien aplinkiniai iš jūsų reikalaus daugiau dėmesio nei esate pasiruošę jiems skirti. Nepaisant to, kad iš paskutiniųjų stengsitės išlaikyti pusiausvyrą tarp savo ir kitų žmonių poreikių, diena bus gana įtempta ir kupina nesusipratimų. Nebijokite pasirodyti šiek tiek savanaudžiai!



Šiandien trokšite ką nors pakeisti savo gyvenime: šukuoseną, aprangos ar namų stilių, veiklos sritį. Nė nedvejodami pasikliaukite intuicija ir mėgaukitės pradėjusiomis pildytis svajonėmis. Nors jūsų ryžtas liesis per kraštus, nesitikėkite, kad viskas klostysis kaip sviestu patepta. Dabar geriau susilaikykite nuo svarbių dokumentų pasirašinėjimo ir ilgalaikių investicijų.



Visata perspėja, kad šiandien papulsite į gana negatyvią aplinką, tad iš anksto apsišarvuokite pozityvumo šarvais ir niekam neleiskite sugadinti jums nuotaikos. Išlaisvinkite kūrybiškumą ir nepabijokite praleisti dieną vien savo malonumui. Sveikas dėmesys sau – visai ne nuodėmė!



Nuobodžiaudami žvilgčiosite pro langą ieškodami kokios nors įdomios ir jaudinančios veiklos. Laimei, dabar Visata padės jums įgyvendinti net pačius beprotiškiausius savo sumanymus. Drąsiai svajokite ir neleiskite šiai nuostabiai galimybei praslysti pro pirštus! 



Mėnulio viešnagė Ožiaragio žvaigždyne šiandien nuteiks jus gana filosofiškai, tačiau prieš leisdamiesi į gilesnius pokalbius išskirtinėmis temomis, atsargiai patikrinkite, ar jūsų pašnekovai tam nusiteikę. Negąsdinkite žmonių užduodami jiems egzistencinius filosofinius klausimus. Kai kurias pokalbio temas kol kas reikėtų pasilikti sau.



Vienas iš artimų bičiulių šiandien gali netesėti kadaise jums duoto pažado. Nors susiklosčiusi situacija siaubingai jus siutins, pasistenkite neprarasti kantrybės ir objektyviai įvertinkite tokio draugo poelgio priežastis. Lankstumas padės jums išvengti siaubingo konflikto, galinčio sugriauti ilgus metus puoselėtus santykius!



Iš prigimties esate ypač pareigingi, tačiau šiandien sekmadienis ir riba tarp atsakomybės bei nepamatuoto kaltės jausmo bus ypač plonytė. Prieš ko nors imdamiesi, gerai pagalvokite, ar tai suteiks jums pasitenkinimo. Jeigu abejojate, atidėkite šį projektą ateinančiai darbo savaitei.



Šiandien turėsite keletą skubių darbų namuose. Kaip bebūtų, nesijaudinkite, netruksite nė pusdienio ir problemų – kaip nebuvę. Norėdami prablaškyti niūrias mintis, popiet aplankykite seniau matytus giminaičius ar draugus. Pasistenkite nesuteikti savo partneriui dingsties pavyduliauti!



Šiandien planetos paskatins jus praskaidrinti kasdienę rutiną kūrybinėmis pertraukėlėmis. Klausykitės mėgstamos muzikos, pieškite, spalvinkite mandalas – darykite viską, kas įkvepia jus džiaugtis gyvenimu. Vakarop susitikite su seniai matytais bičiuliais. Tai puiki proga aptarti dienos įspūdžius ir sustiprinti tarpusavio santykius!


admin · 2018-11-11 02:00 · 814 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt