Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas žiedinių kopūstų
150 mililitrų pieno
50 gramų sviesto
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis džiovintos žolelės
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą išskirstyti žiedinais, kotą supjaustyti smulkiais gabalėliais.
2.
Sausoje keptuvėje trumpai apkepinti česnako skilteles (nesmulkinti).
3.
Į verdantį vandenį sudėti žiedinį kopūstą, pasūdyti ir virti apie 15 minučių, kol suminkštės. Vandenį nupilti. Išimti žiedinius kopūstus.
4.
Puode, kuriame virė žiediniai kopūstai, ištirpinti sviestą piene. Nuimti nuo kaitros, sudėti žiedinius kopūstus, kepintą česnaką ir džiovintas žoleles. Sutrinti blenderiu ar rankine grūstuve iki norimos tekstūros. Skanaus!