Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 lapai sluoksniuotos tešlos
3 vienetai obuolių
0.5 stiklinės rudojo cukraus
1 šaukštelis cinamono
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite. Juos dėkite į prikaistuvį, berkite cukrų, cinamoną. Troškinkite ant nedidelės ugnies apie 15 minučių.
2.
tešlą šiek tiek pakošiokite, supjaustykite stačiakampiais.
3.
Ant pusės tešlos stačiakampio dėkite troškintus obuolius, uždenkite kita puse, užspauskite kraštus šakute.
4.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame kepkite pyragėlius iš abiejų pusių, kol paruduos.