TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Daug norėsi - mažai turėsi
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2018-11-10)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2018-11-10)


Ironiška, bet nepajusite, kad gyvenote stresuodami tol, kol stresinė situacija baigsis. Užtat dabar savo kasdienes užduotis vykdysite kur kas lengiau ir išmaniau. Panašu, kad jums tereikėjo atgauti pasitikėjimą savimi. Geriausiai jaučiatės būdami nesuvaržyti įsipareigojimų vienai vietai, asmeniui ar profesijai – esate tikri keliauninkai, pasaulio piliečiai. Kad jaustumėtės gerai, privalote atgaivinti savąsias vizijas apie tai, kas esate ir ką turėtumėte daryti, kad patirtumėte savo svajonių nuotykį.



Šiandien jums knietės taisyti sulūžusius daiktus, koreguoti tekstus ir panašiai. Negana to, šis polinkis gali persikelti ir į socialinį lygmenį, tad tai puiki proga išspręsti įsisenėjusius konfliktus, išsiaiškinti tarpusavio santykius. Bendraudami įsiklausykite į pašnekovo poziciją ir neskubėkite piršti savo nuomonės. Nuolankumu sugebėsite nuversti kalnus!



Ko gero, šiandien sieksite atkurti pabjurusius santykius su žmogumi iš vadovybės. Greičiausiai nesutariate dėl pasitikėjimo stokos arba dėl to, kaip priimate vienas kito nuomonę. Svarbu, kad pažvelgtumėte vieni į kitus be išankstinių nusistatymų, koks prieš jus stovintis asmuo turėtų būti ir koks jo vaidmuo. Prisiimkite atsakomybę tik už savo veiksmus, jei reikia, ištieskite pagalbos ranką. Atkurkite sveiką arpusavio ryšį, kuris taps pagrindu tolesniam darniam santykių vystymuisi. 



Mėnulio viešnagė Šaulio žvaigždyne lems, kad šiandien išgyvensite gana permainingą dieną be didesnio emocinio streso. Nesukite galvos dėl to, kiek ši nuostabi būsena truks. Mėgaukitės virsmo procesais ir pasistenkite pasinaudoti visomis Visatos suteiktomis malonėmis.



Esate lengvai bendraujantys ir turite jums priimtiną darbo tempą. Jūsų filosofija – gyvenate savo gyvenimą ir leidžiate gyventi kitiems. Jūs gerbiate kitų pasirinkimus tol, kol kiti gerbia jūsiškius. Kai kas gali mėginti jums primesti beprotišką tempą ir įstatyti jus į svetimas vėžes. Jei mėginsite tam kai kam įtikti, tikriausiai visai prarasite motyvaciją, o stresą patirsite abu, tik dėl skirtingų priežasčių. Neleiskite, kad kiti jūsų gerumą laikytų jūsų silpnybe.



Šiandienių savo problemų priežasčių ieškosite netolimoje praeityje. Vis svarstysite, kas būtų nutikę, jeigu tam tikrą informaciją būtumėte sužinoję keletu valandų anksčiau, arba kur būtumėte nukeliavę, jeigu lemiamą minutę nubūtumėte pasukę vienu ar kitu keliu. Tiesa ta, kad tokie klausimai be galo vargina ir visiškai nepadeda išspręsti susiklosčiusios situacijos. Pabandykite pasidalinti savo nerimu su patikimu draugu. Galbūt tik to ir tereikia, kad diena nušvistų ryškesnėmis spalvomis?



Skirkite šiek tiek laiko susivokti, ką aplinkiniai nori jums atskleisti, parodyti, pasakyti. Svarbiausia – „neužsiraukite“ ant ne laiku ir ne vietoje kažkieno nerūpestingai mestelto komentaro ar replikos, nes jos autorius greičiausiai nenorėjo jums pakenkti. Taigi, susilaikykite nuo spontaniškų atsakomųjų veiksmų ir tuo pačiu išsiaiškinkite situaciją – taip išvengsite beprasmiškų ginčų. Panašūs dėsniai šiandien galioja ir renkantis maistą – nevalgykite, kas papuolė po ranka, nes pilvo atsakas gali būti labai jautrus. Rinkitės išmintingai.  



Atėjo metas apdovanoti save už pastarųjų dienų sunkų darbą. Kaip bebūtų, pasistenkite, kad dėl to nenukentėtų jūsų mėnesio finansinis balansas. Investuokite į žinias, įspūdžius, tačiau susilaikykite nuo didesnių pramoginių, prabangos pirkinių. 



Kas kitas, jei ne jūs, geriausiai žino, kaip išlaikyti save žvalų ir darbingą kuo ilgiau. Dabar, kai darbo daug arba reikia baigti projektą, ypač svarbu tai prisiminti. Nevaržykite (bet ir nepadauginkite) cukraus ir kofeino, bet atminkite, kad geriausiai išliksite žvitrūs, jei gerai išsimiegosite. Įsirenkite savo darbo vietą kuo patogiau – tai padės taupiau ir tikslingiau naudoti energiją. Vakare koncentruokitės į veiklą, kurioje reikia daugiau kruopštumo ir jautrumo – pagal savo natūralius bioritmus.



Šiandien jūsų dėmesio pareikalaus keletas nebaigtų darbų. Gali būti, kad teks taisyti savo klaidas, tačiau darbo ir be to turite į valias, tad ši prievolė gerokai apkartins šeštadienį. Laimei, iš prigimties turite stiprų pareigos jausmą, todėl sukaupkite visas jėgas ir prieš pasinerdami į savaitgalio linksmybes sudėliokite visus taškus ant „i“.



Jūs labai branginate savo kolegas ir kompanionus, bet kiekvieną kartą juos ginti ir gelbėti neretai pareikalauja nemažos kainos – tiek emocine, tiek finansine prasme. Šį kartą leiskite jiems jus paguosti ir palaikyti – sunku juk visą laiką būti herojumi. Gerbkite savo ribas ir nepabijokite būti globojami – taip, kaip jūs globojate ir rūpinatės kitais.

 



Mėnulio ir Urano padedami į šiandienius uždavinius pažvelgsite su papildoma kūrybiškumo doze. Turite šūsnį genialių idėjų ir, svarbiausia, ryžto paversti jas realybe. Nepasiduokite šeštadienio tinguliui ir išnaudokite visas galimybes gyventi taip, kaip visada svajojote!


admin · 2018-11-10 02:00 · 795 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt