TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Daug norėsi - mažai turėsi
Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-11-09)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-11-09)


Merkurijus ir Mėnulis lems, kad šiandien vieną jūsų puikų sumanymą vys kitas. Jausite nepaaiškinamą skubėjimą, nekantrausite pradėti tai, ką sumanėte, todėl nesistebėkite, jeigu vakare suprasite, kad pamiršote išsiųsti pradėtą rašyti laišką arba taip ir nenuėjote į planuotą susitikimą. Nurimkite! Užsirašykite kiekvieną idėją ir leiskite jai šiek tiek subręsti. Turite daugiau laiko nei įsivaizduojate! 



Kiekvienoje prastai susiklosčiusioje situacijoje pasistenkite įžvelgti gerąją pusę. Nors tai padaryti nelengva, tikrai įmanoma! Kuo ilgiau dangstysitės savo baimėmis ir kompleksais, tuo daugiau praleisti nuostabių progų patirti kažką jaudinančio. Tai žinodami, nesureikšminkite kiekvienos nesėkmės ir ieškokite vis naujų būdų įprasminti dieną.



Netikėkite viskuo, ką šiandien išgirsite. Visata siunčia gana dviprasmiškus signalus, tačiau tai nereiškia, kad kažkas tyčia bando jums įkišti pagalį į ratus. Labai tikėtina, kad tie, su kuriais bendraujate, nevalingai įsipainios į apkalbų ir gandų voratinklį, todėl jus pasiekianti informacija bus lyg per sugedusį telefoną. Taigi, neskubėkite su prielaidomis ir atidžiai tikrinkite faktus!



Mėnulio ir Merkurijaus viešnagė nuotykių ieškotojo Šaulio žvaigždyne šiandien apdovanos jus išskirtine energija bei pasiryžimu nuversti kalnus. Kaip bebūtų, genami kosminės jėgos dabar iš aplinkinių reikalausite daugiau informacijos, nei pajėgsite suprasti, ir, greičiausiai, susiplanuosite daugiau darbų, nei turėsite jiems atlikti reikalingo laiko. Tai žinodami, objektyviai įvertinkite savo galimybes ir didesnius darbus susiskirstykite mažesnėmis, lengvai įveikiamomis dalimis.



Šiandien planetos paskatins jus prisiminti viduje tūnantį vaiką ir paprasčiausiai pažaisti su juo. Nesukite galvos dėl to, ko nespėjote padaryti per darbo savaitę. Jeigu panorėsite, tikrai rasite būdų, kaip nukelti svarbiausius darbus bent keletui dienų. Savaitgalis jau beveik prasidėjo, tad nurimkite, atsipalaiduokite ir linksminkitės!



Šiandien mintimis vis sugrįšite į vaikystės prisiminimus, tačiau tai ne šiaip nostalgiškas nusiteikimas. Iš pavienių patirčių, kadaise sutiktų žmonių bei aplankytų vietų bandysite sulipdyti savo – kaip šių dienų herojaus – portretą. Jus taip domins paanalizuoti priežastis, lėmusias jūsų gyvenimo kelią, kad užduosite daugybę klausimų savo artimiesiems bei seniems geriems bičiuliams. Bendraukite, tačiau pasistenkite netapti įkyrūs!



Šiandien išgyvensite tikrą vidinę dvikovą, kurioje galiausiai šalta logika įveiks sentimentaliąją nuojautą. Kaip bebūtų, neskubėkite imtis veiksmų ir skirkite šiek tiek laiko įvertinti bei patikrinti susiklosčiusią situaciją. Jeigu neužmiršite atsižvelgti į savo jausmus, galbūt kasdienybėje atrasite kažką naujo!



Labai tikėtina, kad šiandien jums prireiks profesionalios finansinės konsultacijos. Dabar ypač palankus metas pasirūpinti savo piniginiais įsipareigojimais: draudimu, paskolomis, ilgalaikėmis investicijomis ir t.t. Ką gali žinoti, galbūt išsamus komentaras iš šalies padės įvertinti savo realias galimybes bei ateities lūkesčius?!



Patekę į keblią situaciją pasistenkite valdytis ir nesikarščiuokite. Ramia diskusija pasieksite kur kas daugiau nei jausmingomis dramomis! Laimei, planetos padės jums atsipalaiduoti ir pasijusti saugiems. Tiesą pasakius, būsite tokie užtikrinti ir ramūs, kad kalbėsite, įsivaizduodami, jog aplinkiniai jūsų nė negirdi! Kaip bebūtų, nerizikuokite susigadinti santykių su kitais žmonėmis ir atidžiai apgalvokite kiekvieną savo sakinį.



Merkurijaus ir Mėnulio viešnagė Šaulio žvaigždyne šiandien paskatins jus pasinerti į filosofinius apmąstymus. Dėl šios priežasties būsite gana nekantrūs kasdieniams reikalams, sunkiai susikaupsite. Nebandykite pakeisti to, kas ne jūsų valioje. Užuot iš paskutiniųjų bandę įsigilinti į suplanuotus reikalus, išeikite pasivaikščioti, pravėdinkite galvą ir iš naujo nusistatykite dienos prioritetus.



Šiandien galite pasigesti įkvėpimo kasdieniuose darbuose, tačiau galbūt per daug stengiatės suspėti pagal kažkieno kito nustatytą tempą? Nors jūsų praktiškoji prigimtis kužda nepalikti pradėtų darbų, širdis veržiasi atsiduoti malonumams ir poilsiui. Pasistenkite atrasti aukso vidurį ir derinkite pareigas su pramogomis.



Šiandien nesidrovėkite labiau pasigirti savo pasiekimais, mat Visata suteiks jūsų mintis sparnus ir sustiprins jų poveikį. Taigi, jeigu abejosite savimi ir graušitės dėl pastarųjų nesėkmių, dieną praleisite vangūs ir nelaimingi. Tačiau jeigu į gyvenimą ir savo profesines perspektyvas žvelgsite optimistiškai, netruksite rasti ištikimų bendražygių, padėsiančių jums įgyvendinti beprotiškiausius sumanymus.


admin · 2018-11-09 02:00 · 795 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt