TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-19 05:50
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-11-08)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2018-11-08)


Neseniai jus kamavęs stresas, regis, atsitraukė, palikdamas jūsų gyvenime vietos naujoms galimybėms. Kad ir ką veiktumėte, jausitės laimingi. Savo troškimą padidinti žinių bagažą galite patenkinti užsirašydami į vebinarą. Už tai sau dar ne kartą padėkosite.



Neatmeskite galimybės išbandyti ką nors nauja, jos dorai nė neapsvarstę. Labai tikėtina, kad jūsų išankstinės nuostatos visiškai klaidingos ir pabūgę įsivaizduojamų kliūčių prarasite šansą patirti kažką išties jaudinančio. Pasikliaukite savo intuicija. Šiandien ji jūsų nepaves!



Atsitraukite nuo darbo, atgaukite kvapą ir praleiskite kiek galima daugiau laiko su artimaisiais ir mylimaisiais. Nuveikite ką nors kartu – net jei šiuo metu norisi pabūti vieniems su savo telefonu. Entuziazmą atgausite stebėtinai greitai ir suprasite, kad tikro draugo ar partnerio nepakeis jokie išmanieji įrenginiai ir internetinės linksmybės.



Šiandien Jupiteris apdovanos jus taip lauktu energijos pliūpsniu, tad be didesnio vargo susidorosite su visomis jūsų laukiančiomis užduotimis. Negana to, Visata skatins mąstyti kūrybiškai bei ieškoti netradicinių sprendimų, tad pasirenkite atradimų bei nuotykių kupinai dienai!



Nesismulkinkite ir drąsiai siekite savo širdies troškimų. Fortūna jums šypsosis – pamėginkite išnaudoti tai efektyviau nei tiesiog nusipirkdami loterijos bilietą ar ieškodami gero pirkinio. Pasinerkite į kvapą gniaužiančius nuotykius arba dar nergėtą prabangą. Pajuskite gyvenimo skonį.



Jupiterio paskatinti šiandien labiau susirūpinsite savo gyvenamąja aplinka bei šeimos reikalais. Niekas kitas taip nedžiugins, kaip artimųjų draugija, bei žinojimas, jog padarėte viską, kad užtikrintumėte savo bei šeimos narių saugumą. Mėgaukitės akimirka!



Šiandien bus sunkoka nuspręsti, kam skirti daugiausiai dėmesio – nes jo reikės daug kam, domėsitės keletu dalykų vienu metu. Tam prireiks daugiau laiko, nes vienu metu visko tiesiog neaprėpsite. Atsargiai su pažadais – tokią dieną labai lengva prikalbėti to, ko iš tiesų nespėsite ištęsėti.



Filosofiškasis Jupiteris paskatins jus kur kas optimistiškiau įvertinti savo finansinę situaciją. Nuo ankstyvo ryto ieškosite naujų būdų įdarbinti savo senąsias idėjas bei talentus. Kaip bebūtų, atminkite, jog tuščiomis kalbomis nieko nepasieksite. Susikaupkite ir ženkite pirmuosius žingsnelius savo svajonių link!



Dėl Mėnulio ir Jupiterio įtakos šiandien jūsų lūkesčiai šoktels iki padebesių. Kaip bebūtų, neužmirškite, jog vien todėl, kad kažko labai norite, dar nereiškia, kad sugebėsite tai greitai gauti. Vienu metu susikaupkite tik vienam darbui ir netrukus galėsite džiaugtis puikiais rezultatais.



Pastaruoju metu gyvenimo tempas įgavo beveik nebekontroliuojamą pagreitį. Laimei, tarp gausybės reikalų ir pareigų pagaliau pradėjote matyti šviesą tunelio gale. Sukaupkite paskutines jėgas prieš pergalingą finišą!



Šiandien sugebėsite pastebėti ypatingus Visatos ženklus, kurių kiti nė neįtartų. Viena vertus, tai suteiks jums pranašumą priimant sprendimus, kita, įpareigos atidžiau vertinti susiklosčiusią situaciją ir atsirinkti vertingą informaciją. Nesileiskite skubinami ir tikrai atsidursite ten, kur labiausiai norėtumėte būti.



Jupiterio paskatinti šiandien trokšite užkariauti naujas profesines viršukalnes ir nuostabiausia tai, jog Visata suteiks jums aibę palankių galimybių tai padaryti. Pasitikėkite savimi ir entrukus galėsite džiaugtis puikiais rezultatais!


admin · 2018-11-08 02:00 · 815 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt