TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Jūros neperbrisi, kalno neperkasi
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-11-07)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2018-11-07)


Jums visai nebūdinga jaudintis, bet panašu, kad ne šiandien. Ko gero, užuot susikoncentravę į tikslą, pernelyg daug svarstote apie tai, ką galite prarasti. Daiktai, lūžta, planai griūva, tačiau daugumą jų galima pataisyti, pakeisti, pakoreguoti. Dabar jums kaip niekada brangi vidinė ramybė. Čia jums gali padėti meditacija arba muzika. Eltonas Džonas kadaise dainavo: „Don‘t worry, be happy“ („Nesirūpink ir būk laimingas“).



Šiandienė Mėnulio jaunatis Skorpiono žvaigždyne paskatins jus paminti savo ego harmoningų santykių su aplinkiniais vardan. Net jeigu manote, kad žinote geriausią veiklos metodą, kol kas nurimkite ir leiskite pasireikšti aplinkiniams. Paprastai demonstruodami savo valdžią nepešate nieko gero, tad pasinaudokite Visatos malone praleisti dieną kiek ramiau ir pasistenkite pažvelgti į susiklosčiusią situaciją iš šalies. Galbūt joje yra kažkas, ko anksčiau nepastebėdavote?



Šiandien teks padirbėti ir smarkiai, ir tuo pačiu sumaniai. Nustatykite sau apribojimus, suplanuokite, ką darysite ir pasiraitokite rankoves. Labai gerai, jei užduotis jums patinka, jai įvykdyti negaila nei jėgų, nei valandų. Tačiau labai svarbu tausoti save, nes net ir mylimas darbas gali nuvaryti į kapus. Išmintingai pasirinkite tempą ir terminus, kuriais vadovausitės dirbdami.



Skorpiono Mėnulis šiandien paskatins jus prisiminti senus užsiėmimus, kurie anksčiau suteikdavo nemažai laimės. Nesukite galvos, bandydami nuspėti, kiek ilgai tęsis ši Visatos malonė. Atsiduokite užplūdusiai nuotaikai  visai širdimi ir mėgaukitės!



Šiuo metu nerasite sau geresnės vietos nei jauki namų aplinka. Dabar palankus metas leisti laiką su šeima ar artimiausiais draugais, juos visaip užimti ir linksminti. Bėda, kad būsite emociškai dirglūs ir galite ne vietoje sureaguoti pernelyg aštriai, taip ką nors įžeisdami. Įsitikinkite, ar kartais nenukreipiate į kitus jus kamuojančio nesaugumo jausmo? Stenkitės mąstyti lanksčiau ir leiskite kitiems suabejoti jūsų mintimis – tai normalu.



Nors nesate nei ekstrasensai, nei minčių skaitytojai, šiandien sugebėsite įsibrauti į kitų žmonių sąmonę tiek, kad nesunkiai įtikinsite juos pačiais beprotiškiausiais savo sumanymais. Tai, kas anksčiau atrodė neįmanoma, dabar kaitins jums kraują ir skatins ieškoti bendražygių. Deja, užuot pasikliovę savo nepriekaištinga intuicija, šiandien būsite linkę žingsniuoti logiškų sprendimų keliu. Laikykitės plano, tačiau kartu neužmirškite, kad galite improvizuoti.



Šiandien jums iš naujo parūps jūsų finansinė situacija, o tiksliau – nauji būdai, kaip ją pagerinti, net jei ši ir taip nebloga. Jūsų dėmesys kryps į ilgalaikius planus, bet čia svarbu nedaryti staigių ir stambių pokyčių. Jūsų nuojauta dalykams, susijusiems su pinigais, bus tiesiog fenomenali – pavyzdžiui, savo finansinių nuostolių šaltinius nujausite anksčiau, nei surinksite tai liudijančius įrodymus. Džiugioji naujiena ta, kad lygiai taip pat lengvai rasite naujų pajamų šaltinių.



Mėnulio jaunatis Skorpiono žvaigždyne šiandien padės jūsų vidinei šviesai suspindėti kur kas ryškesnėmis spalvomis. Jeigu pastaruoju metu patyrėte įvairių keblumų, nurimkite – situacija netrukus ims gėrėti!



Galite mėginti nuo savęs bėgti, bet pasislėpti nepavyks. Jūsų galvoje bus gausybė minčių, tačiau nenorėsite jų patikėti net artimiausiems žmonėms, manydami, kad būsite pasmerkti už parodytą pažeidžiamumą. Jūs neįvertinate to, kokie iš tiesų esate mylimi ir laukiami. Nebijokite pasikalbėti apie savo baimes su patikimu žmogumi. Kad pasijustumėte savimi, gali pakakti vienintelio telefono skambučio.



Labai tikėtina, kad šiandien išmintingo žodžio prireiks vienam iš jūsų bičiulių. Taigi, neplanuokite pernelyg daug darbų ir pasilikite laiko paprastam atviram pokalbiui. Jūsų heroiškas poelgis ne tik įkvėps bičiuliui optimizmo, bet ir pripildys taurių jausmų jūsų pačių širdį!



Būti drąsiam nereiškia, kad reikia atsikratyti baimės jausmo – tereikia išmokti jį pažaboti, ypač tuomet, kai siekiate savo didžiausių troškimų. Jums rūpi ne tiek tapti pasaulio valdovais, kiek įgyti absoliučią savikontrolę. Išdrįsti padaryti kažką, kas jums kelia pagrįstą baimę, tolygu pagrindo po kojomis praradimui. Tačiau tie, kurie niekada neišdrįsta, praranda save.



Skorpiono Mėnulio ir Neptūno dėka šiandien pasinersite į gilius pasąmonės vandenis. Dėl šios priežasties bus sunku susikaupti kasdieniams, didesnio kruopštumo reikalaujantiems darbams. Pabandykite daryti daugiau pertraukėlių: išeikite pasivaikščioti, pasiklausykite mėgstamos muzikos, medituokite – tai padės atgauti pusiausvyrą ir laiku sugrįžti į Žemę.


admin · 2018-11-07 02:00 · 910 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt