TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Erikas Erdvilas Rytė Julita Venancijus
Antradienio Dienos Horoskopas (2018-11-06)

Antradienio Dienos Horoskopas (2018-11-06)


Šiandien būsite pasirengę kurti didingus ateities planus. Tai ypač palankus metas investuoti pinigus, imtis naujos veiklos ar leistis į kelionę asmeniniais reikalais. Pasinaudokite šia Visatos dovanojama sėkme ir pasisemkite naujų įspūdžių bei patirties.



Šiandien rizikuojate apsiimti daugiau darbų nei pajėgsite susitvarkyti. Kita vertus, turite puikią galimybę užsidirbti papildomai, tereikia vengti spekuliacijų ir dirbti sąžiningai. Priimdami sprendimus, neužmirškite pasitarti su artimiausiais bičiuliais ir šeimos nariais. Jų patirtis gali jus nukreipti tinkamiausia linkme.



Pastaruoju metu nesate patenkinti savo finansine situacija ir vis ieškote būdų, kaip užsidirbti papildomai. Trokšite nuotykių ir naujos patirties, dėl to rizikuojate pasielgti karštakošiškai ir neapgalvoti visos rizikos. Būkite atsargesni priimdami sprendimus, susijusius su teisiniais reikalais.



Šiandien jus užplūdusi pakili nuotaika padės nuveikti daugiau nei planavote. Neieškodami žodžio kišenėje greitai pelnysite kolegų palankumą ir sulauksite reikiamos pagalbos. Tai puiki diena darbo kelionėms ir susitikimams. Tačiau šalia visko, neužmirškite pasilikti pakankamai dėmesio poilsiui. Puoselėkite sveikatą!



Šiandien jums puikiai seksis įgyvendinti visus savo profesinius ir asmeninius užmojus. Kad ir kas benutiktų, galite pasikliauti savo tvirta valia. Pasitikėkite savimi ir netruksite įveikti net pačias sudėtingiausias kliūtis. Ši diena ypač palanki įvairiai mokslinei veiklai ir egzaminams.



Nepaisant kelių finansinių nesklandumų, šiandien būsite puikiai nusiteikę ir pasiruošę darbams. Kaip bebūtų, nepersistenkite ir saugokite sveikatą. Derinkite profesinius reikalus su poilsiu. Po pietų gali atsirasti keletas neatidėliotinių darbelių, kuriems teks skirti daugiau dėmesio.



Pirmoje dienos pusėje sugaišite nemažai liko bandydami sutvarkyti ilgai atidėliotus finansinius reikalus. Jeigu turite galimybę sudaryti naują verslo sąjungą arba prisijungti prie įdomaus projekto vystymo, nedvejokite ir padarykite tai. Šis žingsnis ateityje suteiks jums daugiau materialinio stabilumo.



Šiandien jūsų laukia begalinis darbų sąrašas ir tai gana neramina, tačiau iš paskutiniųjų pasistenktie išlikti ramūs ir neparodykite savo nerimo viršininkams. Pasitikėkite savimi ir neleiskite, kad aplinkinis šurmulys išmuštų jus iš pusiausvyros. Jeigu susikaupsite ir nesiblaškysite, sugebėsite nuveikti viską, ko iš jūsų tikimasi!



Šiandien neplanuokite nieko svarbaus, kadangi keletas netikėtų įvykių gali akimirksniu išmušti jus iš vėžių. Galbūt susitiksite seniai matytą pažįstamą, kuris jus pakvies apsilankyti jo vakarėlyje arba paprasčiausiai pavakarieniauti šeimos rate? Atidėkite svarbias verslo keliones ar profesinius susitikimus. Ši diena skirta šeimai bei artimiems bičiuliams!



Šiandien jums netrūks jėgų bei originalių idėjų, tad nenuostabu, kad sėkmė jus lydės įvairiuose socialiniuose bei intelektiniuose reikaluose. Tai ypač palankus metas sudarinėti sandorius bei pasirašinėti svarbius dokumentus. Vakare skirkite daugiau laiko artimiesiems bei šeimos draugams.



Šiandien jums puikiai seksis bendrauti su žmonėmis, o tai lems ir finansinį pagerėjimą. Labai tikėtina, kad jau po pietų turėsite išvykti į trumpą kelionę šeimos reikalais. Prieš palikdami namus, keletą kartų patikrinkite, ar turite visus reikiamus dokumentus ir bagažą.



Šį rytą galite susipykti su vienu iš savo bendradarbių. Atrodys, kad jis  sąmoningai trukdo jums atlikti numatytus darbus laikus, pavyduliauja jums ir netgi skleidžia apkalbas apie jus, tačiau dabar pasistenkite nesikarščiuoti ir apsimeskite, kad paprasčiausiai jo nepastebite. Pykčiu nepasieksite nieko gero!


admin · 2018-11-06 02:00 · 776 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt