TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė muziejų diena Tarptautinė žavėjimosi augalais diena Gatvės Muzikos Diena
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-11-05)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2018-11-05)


Šiandien artimas bičiulis pasiūlys jums prisijungti prie gana pelningo ir įdomaus projekto. Ilgai nedvejodami sutikite, tačiau kartu nemanykite, jog ši nauja veikla padės greitai išspręsti jūsų finansinius rūpesčius. Vakare skirktie daugiau laiko savo šeimai ir neužmirškite pailsėti prieš naują darbo dieną.



Šiandien jūsų laukia ilgas darbų sąrašas ir dėl to kaltas ne kas kitas, o jūs. Niekas netrukdė paskirstyti veiklą savaitės eigoje ir nevertė prisižadėti daugiau, nei leidžia jūsų galimybės! Laimei, žvaigždės jums šypsosi, tad tereikia tiksliai susiplanuoti laiką ir vakarui atėjus galėsite džiaugtis gana produktyvia diena.



Jeigu pastaruoju metu stipriai su kažkuo susiginčijote ir tai paveikė jūsų kasdienį gyvenimą, nesijaudinkite, atomazga – jau visai čia pat. Galbūt šiandien jums nepavyks pasiekti kompromiso, tačiau nepraleiskite galimybės oponentui išsakyti savo pamąstymus ir pasiūlymus. Atvirumas padės sukurti pamatą darniems santykiams ateityje!



Šiandien gali pasirodyti, kad gyvenimas – rožėmis klotas. Kaip bebūtų, visa tai tik optimistinė iliuzija! Puikiai suvokiate, kad apie kai kuriuos dalykus viešai niekas nekalba, ir dabar tiesiog degsite nekantrumu, norėdami viską išsiaiškinti. Neslėpkite veido po džiugia kauke ir drąsiai pasidalinkite su aplinkiniais savo nerimu.



Paprastai daug laiko skiriate santykiams su kitais žmonėmis. Ne išimtis ir ši diena. Planetos skatins jus siekti gyvenimo malonumų per aplinkinius. Kaip bebūtų, tai padaryti nebus paprasta. Atminkite, kad didysis gyvenimo grožis slypi ne nuveiktų darbų ar aplankytų vietų skaičiuje. Svarbiausia, su kuo patyrėte įspūdžius!



Dabar ne pats tinkamiausias metas kelionėms ar stambioms finansinėms investicijoms. Kalbėdami apie profesinius reikalus, negražinkite faktų ir viską dėstykite taip, kaip yra. Nesuispratimai ir betikslės diskusijos tik apsunkins jums galvą beprasidedant naujai darbo savaitei.



Diena klostysis gana chaotiškai, tad norėdami tinkamai atlikti visas jums pavestas užduotis, neapsiimkite padaryti daugiau nei pajėgsite. Patys pagalvokite, jeigu savo darbe atsidursite ant emocinio lūžio ribos, niekam nuo to geriau netaps! Taigi, atidžiai planuokite savo laiką ir nebijokite paskirstyti numatytų darbų visai beprasidedančiai savaitei.



Šiandien nė nebandykite įtikinėti aplinkinių savo idėjomis, mat dabar sunkiai rinksitės tinkamiausius tam žodžius ir stokosite savo įgimto humoro jausmo. Jeigu iš tiesų norite būti pastebėti, nuoširdžiai atsidėkite darbui ir leiskite jūsų poelgiams kalbėti už jus. 



Bendraudami su žmonėmis turėtumėte būti diskretiškesni. Bėda ta, jog dabar esate tokie kupini energijos, kad jeigu laiku neprikąsite liežuvio, savo drąsiomis replikomis galite atbaidyti net pačius ištikimiausius kompanjonus. Nebijokite pabūti vieni!



Šiandien kaip niekad jausitės savo vėžiose, tad išnaudokite šį magišką metą, kad dar labiau priartėtumėte prie užsibrėžtų tikslų. Gerai apgalvokite kiekvieną tolimesnį savo ėjimą ir būkite malonūs jums padedantiems žmonėms. Dirbkite su dideliu entuziazmu, tačiau kartu nepraraskite realistinės perspektyvos.



Šiandien turėsite keletą skubių darbų namuose. Kaip bebūtų, nesijaudinkite, netruksite nė pusdienio ir problemų – kaip nebuvę. Norėdami prablaškyti niūrias mintis, popiet aplankykite seniau matytus giminaičius ar draugus. Pasistenkite nesuteikti savo partneriui dingsties pavyduliauti!



Dar ryte galite sutikti ilgai nematytą bičiulį. Dabar puikiai jausitės žmonių draugijoje, tad nenuostabu, kad daugiau laiko praleisite tiesiog bendraudami nei gilindamiesi į beprasidedančios savaitės darbus. Po pietų susikoncentruokite į svarbiausius šeimos reikalus. Skirkite daugiau laiko vaikams ir augintiniams!


admin · 2018-11-05 02:00 · 808 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt