TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Daug norėsi - mažai turėsi
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2018-11-03)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2018-11-03)


Šiandien skirkite daugiau laiko savo mylimam žmogui, nes tai ne tik sustiprins jūsų tarpusavio ryšį, bet ir padės prasiblaškyti po sunkios savaitės darbų. Atsipalaiduokite mėgaukitės laisvadieniu!



Labai tikėtina, kad šiandien jūsų intuicija meilės srityje nepasiteisins. Tai žinodami, venkite kategoriškų sprendimų ir prisiminkite, kad kiekvienoje situacijoje egzistuoja keli skirtingi požiūriai. 



Šiandien derėtų labiau susirūpinti savo finansine padėtimi ir be reikalo neišlaidauti. Ypač, jeigu esate numatę keletą brangių dovano savo artimiausiems žmonėms. Juk tikrai galite parodyti meilę neišleisdami pusės savo mėnesio atlyginimo!



Šiandien būsite gana emocionalūs, tačiau užteks vieno atviro pokalbio ir jus kankinusi įtampa išgaruos kaip dūmas. Svarbiausia, kalbėdami apie savo jausmus nevartokite neigiamų ir labai griežtų pasakymų. Padarykite tai kuo švelniau, su meile, ir aplinkiniai į tai atsižvelgs.



Kuo greičiau suprasite, kad negalite kontroliuoti visų aplinkybių, tuo lengviau gyvensite ir galėsite mėgautis laisvadieniu. Nesipriešinkite įvykių tėkmei ir paprasčiausiai pažiūrėkite, ką jums šiandien siūlo pats gyvenimas!



Diena klostysis ne visai taip, kaip jūs suplanavote, tačiau nebandykite sukontroliuoti visų jos įvykių. Pasistenkite atsipalaiduoti ir kartu su artimaisiais ar būriu draugų pasitikite gyvenimo jums siunčiamas staigmenas!



Šiandien bus ypač sunku išsaugoti paslaptį nuo savo antrosios pusės, ypač, jeigu nuolat būsite įkalbinėjami papasakoti, ką žinote. Jeigu vis dėlto nuspręsite atsiverti, darykite tai kuo subtilesne maniera!



Šiandien planetos įkvėps jus ieškoti nuotykių. Taigi, pasistenkite visus svarbiausius dienos darbus susitvarkyti iki pietų, kad vėliau galėtumėte atsipalaiduoti ir sekti savo širdies troškimais.



Nepaisant to, kad į asmeninių santykių problemas žvelgiate per labai praktišką prizmę, tai netrukdo svajoti apie harmoningesnius ir intymesnius meilės reikalus. Išsikelkite trokštamą tikslą ir sutelkite visas jėgas, kad jį pasiektumėte!



Šiandien jus užvaldys gana pakili romantiška nuotaika, tad nė nebandykite susikaupti atsakingiems darbams. Jeigu tik galite, atidėkite svarbius verslo susitikimus, sandorius ir skirkite dieną mylimiems žmonėms!



Šiandien būsite tokie svajingi, kad rizikuojate lengvai užsimiršti ir atitrūkti nuo realaus pasaulio. Pasistenkite visus svarbiausius dienos darbus atlikti iki pietų, kadangi artėjant vakarui susikaupti taps dar sunkiau!



Šiandien – laisvadienis, tad spręsdami savo rūpesčius (ypač meilės srityje) neskubėkite. Jeigu negalite priimti galutinio sprendimo, nes jums trūksta informacijos, nesidrovėkite kelti klausimų. Kartais užtenka vieno atviro pokalbio, kad situacija pasikeistų iš esmės!


admin · 2018-11-03 02:00 · 809 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt