Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 750 gramų lydekos filė
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai manų kruopų
1 saujelė krapų (smulkintų)
1 saujelė petražolių (smulkintų)
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Apvoliojimui:
šiek tiek miltų
Padažui:
125 gramai filadelfijos sūrio
šiek tiek daržovių sultinio
šiek tiek garstyčių
šiek tiek krapų (smulkintų)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lydekos filė nuplauti, nusausinti, sumalti kartu su svogūnu, įmušti kiaušinius, įberti manų kruopas, prieskonius ir žalumynus ir viską išmaišyti. Padėti į šaldytuvą bent vienai valandai.
2.
Iš lydekos faršo suformuoti maltinukus, lengvai apvolioti miltuose ir kepti keptuvėje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
3.
Padažui tepamą sūrį sumaišyti su šiek tiek daržovių sultinio, įdėti truputėlį garstyčių, užvirinti ir pavirti kelias minutes ant nedidelės ugnies. Nuėmus įmaišyti smulkintus krapus ir petražolės, jeigu norite, pagardinti druska ar pipirais.
4.
Garnyrui išviriaus ryžius ir brokolius.