TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena Tarptautinė mirusiųjų nuo AIDS atminimo diena Sekminės
Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-11-02)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2018-11-02)


Jeigu kažkas jums pasiūlys intriguojančią galimybę, nemanykite, kad ji galutinė. Labai tikėtina, kad jūsų laukia gana atsakingos derybos ir jeigu dabar susilaikysite nuo svarbių sprendimų, ateityje iš to nemažai išlošite. Analizuokite aplinką!



Šiandien jums puikiai seksis bendrauti su verslo partneriais ar profesionalesniais kolegomis darbe, tačiau kalbėdami, venkite kategoriškų pasisakymų ir audringų diskusijų. Pagaliau gausite papildomų pinigų užbaigti seniai pradėtiems projektams, tad pasiraitokite rankoves ir pirmyn!



Šiandien jus gali šokiruoti tai, kaip kai kurie žmonės reiškia savo idėjas visai nesirinkdami žodžių! Laimei, planetos padės jums tinkamai priimti išgirstą informaciją, tad jokios aplinkybės jums nepajėgs sugadinti nuotaikos. Nepaisant to, kad gyvenimas paskatins jus peržengti savo komforto zonos ribas, atminkite, kad renkatės jūs!



Jeigu pastaruoju metu jus užvaldė nuobodulys, galbūt atėjo metas šiek tiek pakoreguoti savo kasdienę rutiną? Juk ir tuos pačius darbus galima atlikti skirtingais metodais.  Kovokite su nerimu daugiau bendraudami ir atviriau kalbėdami apie savo problemas. Niekada negali žinoti, iš kur atsiras taip reikiama pagalba!



Nors šiandien būsite ypač energingi ir kupini entuziazmo, pasistenkite įvertinti savo darbus iš šalies ir būkite kritiški savo atžvilgiu. Tam, kad įgyvendintumėte pačias šauniausias idėjas, neskubėkite ir kruopščiai susiplanuokite kiekvieną ėjimą. Išankstinis pasiruošimas atsipirks su kaupu!



Labai tikėtina, kad aplinkiniai šiandien užkels jus ant pjedestalo, tačiau neskubėkite puikuotis savo pasiekimais, jeigu iš tiesų dėl jų nesijaučiate užtikrintai. Noriai dalyvaukite komandinėje veikloje ir bendradarbiaukite, užuot siekę perimti visą kontrolę į savo rankas. Dalinkitės atsakomybe ir greitai pastebėsite, kaip artėjate prie užsibrėžtų tikslų!



Labai tikėtina, kad šiandien susikirs jūsų ir artimo žmogaus įsitikinimai. Netraktuokite jums užduodamų klausimų kaip puolimo ir būkite pasirengę į juos nuoširdžiai atsakyti. Priimkite kritiką ir atminkite, kad bendradarbiaudami kur kas greičiau pasieksite norimus tikslus.



Vidinis balsas kužda jums sustoti ir apsidairyti, nes šiandieniai sprendimai, jeigu jų gerai neapgalvosite, gali turėti lemiamos įtakos jūsų ateičiai. Nors dabar jausitės gana neužtikrintai, jau po kelių dienų susigrąžinsite dvasinę ramybę. Taigi, prisiminkite savo jautišką kantrybę ir išlaukite tinkamo momento!



Aplinkiniai žavėsis jūsų netradicinėmis idėjomis, tačiau iš tiesų jos nėra tokios radikalios, kaip atrodytų iš pradžių. Nepervertinkite savęs priimdami sprendimus! Nepaisant to, kad esate labai motyvuoti, prieš žengdami lemiamą žingsnį, privalote sulaukti aplinkinių pritarimo. Taigi, daugiau lankstumo ir kompromisų!



Vien dėl to, kad šiandien jaučiatės kupini jėgų ir entuziazmo, dar nereiškia, kad turite griebtis visų įmanomų galimybių! Nieko tokio, jeigu šiandien labiau atsipalaiduosite ir paprasčiausiai mėgausitės savo fantazijomis.  Juk aplinkiniai neprivalo žinoti ir juo labiau pritarti visiems jūsų planams!



Atėjo metas paversti savo svajones realybe! Jeigu jau kurį laiką niekaip negalite iš galvos išmesti originalių idėjų, pradėkite veikti, kol ko nors neužmiršote. Susikaupkite ir negailėkite jėgų. Net jeigu teks paaukoti šią dieną darbui, rezultatais tikrai nenusivilsite!



Jeigu dirbate darbą, susijusį su kūryba, ši diena – kaip tik jums! Būsite paskendę savo fantazijose, tad visiškai nesusikaupsite tikslumo reikalaujančioms užduotims. Leiskite sau šiek tiek atsipalaiduoti ir mėgaukitės Visatos magija!


admin · 2018-11-02 02:00 · 795 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt