TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Gilvinas Tauras Celestinas
Pasaulis kraustosi iš proto
Užfiksuotas naujas žemiausio pasaulyje žmogaus rekordas! Junrey Balawing iš nuošalaus miestelio Filipinuose jau turi tai patvirtinančius dokumentus. Kątik pilnamečiu tapęs Junrey Balawing yra vos 59.93cm cm ūgio. Prieš tai buvęs rekordininkas už jį aukštesnis net 7 cm - Khagendra Thapa Magar iš Nepalo.

***

Ko mažiausiai tikėtumėtės skrydžio metu? Galbūt...muštynių 10km aukštyje? 3 britai, skridę Virgin Atlantic skrydžiu VS29 buvo suimti, nubausti 2300 svarų bauda, o taip pat jiems buvo uždrausta naudotis šių avialinijų paslaugomis, kai lėktuve pradėję švesti gimtadienį sukėlė žiaurias muštynes. Martin ir Zoe King bei 76 metų moters tėvas Derek Edmonds matyt nesugebėjo kitaip išsėdėti 8 valandų skrydžio. Zoe su savo šeima jau lėktuve pradėjo švęsti savo gimtadienį, tad danų šeima pasiskundė jų keliamu triukšmu. Įsiutusi šeimynėlė į darbą paleido kumščius, riksmus, keiksmus bei ėmė laistytis verdančia kava. Lėktuvo keleiviai buvo šokiruoti, įgula kaip įmanydama bandė nuraminti kilusį sąmyšį, o pilotui neliko nieko kito, kaip paprašyti policijos laukti Barbadoso aerouoste nusileisiančio lėktuvo.

Pasaulis kraustosi iš proto

***

Mokslininkai "išrado" karvę, kuri duoda žmogaus pieno. Argentinos genų inžinerijos mokslininkai įsodino du žmogaus genus karvei, kad ji pradėtų duoti pieną, panašų į žmogaus. Rosita ISA, klonuota karvė, yra pirmoji iš galvijų su dviem žmgaus genais, salygojančiais proteinų gamybą visame pasaulyje ir šiuo metu rupšnoja žolę Buenos Airėse. Kam reikalingi tokie žiaurūs eksperimentai paklausite? Na, ne paslaptis, kad kūdikių maitinimas natūraliu motinos pienu yra labai svarbus jo imuninei sitemai ir bendrai sveikatai apskritai, tačiau tai nėra toks jau lengvas dalykas, kaip gali pasirodyti. Neretai mamytėms pieno neprisigamina pakankamai, maitinimas krūtimi kenkia jos sveikatai ir nutinka įvairių panašių dalykų. Nors ne paslaptis, kad genetiškai modifikuotos karvės pienas nebūtinai nurungs mišinėlius. Į genų inžineriją, kad ir kaip sparčiai tobulėjančią, pasaulis vis dar žiūri nepatikliai.

Pasaulis kraustosi iš proto

***

Kaip į ką nors atkrepti dėmesį? Ogi nufilmuoti. Dviratininkas Casey Neistat iš Niujorko gavo baudą už tai, kad savo dviračio nemynė dviratininkams skirtu taku. Taigi, likęs nesuprastas jis nusprendė susukti filmuką apie tai, kodėl žmonės to nedaro, tikėdamasis atgauti savo 50 dolerių. 29-erių vyro video per keletą dienų susilaukė didžiulio populiarumo bei palaikymo. Na, pažiūrėkite patys.

KamTasVardas · 2011-06-17 11:39 · 2437 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt