Porcijų skaičius: 3
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai cukinijų (jaunų)
1 sauja svogūnų laiškų
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų
1 žiupsnelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Mažas cukinijas sutarkuoti kartu su žievele per stambią tarką, pasūdyti, leisti keletą minučių pastovėti ir tada šiek tiek nusunkti susidariusį skystį. Sudėti prieskonius, druską, svogūnų laiškus, įmušti kiaušinius. Sudėti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti.
2.
Kepti keptuvėje ant šiek tiek aliejaus kaip įprastai blynelius, kol gražiai apskrus iš abejų pusių.
3.
Pateikti su grietinę arba su spanguolių/bruknių uogiene.