Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 skardinė tuno savo sultyse
4 gabalai konservuotų persikų
0.5 vieneto svogūnų
1 sauja salotų mišinio
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas garstyčių
1 žiupsnelis kvapiųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis krapų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Persikų puseles išimame iš sirupo ir nuvarviname.
2.
Išpilkite visą skystį iš tuno skardinės. Tuną dėkite į dubenėlį, sudėkite majonezą, garstyčias, dėkite smulkintą svogūną, citrinos sultis supilkite, berkite druskos ir pipirų. Su trintuvu lengvai sutrinkite iki tirštos košelės.
3.
Į lėkštę dedame salotų mišinio. Sudedame persikų puseles ir šaukšto pagalba į persikų puseles dedame tuno masę. Apiberiame smulkintais krapais. Skanaus.